Cumpara de la o afacere mica

Meat up – burgeri la superlativ

sept. 24, 2020

Buna. Suntem Paul si Viorica, super fani burgeri! Nu e de mirare ca o sa iti povestim despre afacerea noastra cu burgeri pe care am inceput-o acum doi ani.

Amandoi am lucrat in Anglia cativa ani, eu am fost chef, iar Viorica a avut diverse functii, promovand pana la statutul de supervisor de restaurant. Timp de sapte ani ne-am gandit cum ar fi sa avem propria noastra locatie, am planificat, am visat, am muncit cu gandul ca intr-o zi va fi posibil. Am revenit in tara si in vara anului 2018 am inceput povestea Meat Up.

Ne-am dorit sa oferim comunitatii clujene un loc specializat in burgeri si sa facem din Meat Up un simbol, un loc de intalnire intre oaspetii care apreciaza burgerii de calitate.

Ce inseamna conceptul Meat Up?

Meat Up este contruit in spiritul burger joint si de aceea ne-am propus sa oferim o gama mai restransa de produse, cum ar fi: burgeri, pulled pork, costite de porc BBQ si hot dogi. Si toate acestea de cea mai buna calitate. Mizand pe calitatea produselor, am reusit sa castigam clienti care ne-au devenit fideli si care comanda in fiecare zi.

Cum poti sa incerci burgerii nostri?

Daca esti din Cluj sau daca treci prin Cluj, cu drag te asteptam chiar in inima orasului, pe bld. Gheorghe Sincai, nr. 14, nu ai cum sa ne ratezi. Iar daca vrei sa mananci acasa sau la munca, ne poti gasi online pe platformele de livrare: Food Panda, Take Away, Tazz by Emag si Glovo. Daca nu esti convins hai pe profilul nostru de Instagram, Facebook sau chiar Google. Pozele cu burgeri si comentariile clientilor te vor convinge ca suntem o alegere buna!

Cum am simtit ca antreprenori perioada asta?

Destul de dur. Inchiderea restaurantului in contextul pandemiei a dus la reducerea vanzarilor din ultimele luni de pana la 40%. Mentinerea cash-flowului a devenit o provocare tinand cont ca am redus activitatea numai pe partea de livrare, iar banii ii incasam uneori la 1-2 saptamani de la vanzarea produselor. Preocuparea noastra principala este stabilitatea business-ului, sa ne mentinem pe piata oferind cea mai inalta calitate.

Ce as vrea sa stie oaspetii nostri?

Ca le multumim pentru aprecieri. As vrea sa stie ca pentru noi, nimic nu se compara cu sentimentul pe care il avem cand ii privim din bucatarie cum musca prima data din burgerul comandat si vedem reactia de satisfactie de pe fetele lor. Asta ne da forta sa continuam!

 

Cu drag,

Paul si Viorica

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic