btmic.ro
Cumpara de la o afacere mica

MM Boutique Salon – frumusetea la ea acasa

Oct 07, 2020

Buna. Sunt Mihaela si o sa iti povestesc cum am trecut de la a face PR-ul unei firme la a o prelua si dezvolta asa cum mi-ar fi placut mie, ca si clienta.

MM Boutique Salon a luat nastere din dorinta de a oferi servicii de calitate in domeniul frumusetii la preturi accesibile. Initial am facut PR pentru salon, iar in momentul in care proprietarul a vrut sa il vanda, mi-am dat seama ca m-am atasat de afacere si am decis ca imi doresc sa activez in acest domeniu.

Fiind consumatoare de saloane de infrumusetare de la varsta de 14 ani, am facut acest salon sa fie exact asa cum mi-am dorit, cu un aer glamour, dar si cu o  echipa de specialisti in frumusete.

Ce servicii oferim?

MM Boutique Salon ofera servicii de coafor, make-up, manichiura - pedichiura, tratamente faciale si remodelara corporala, dar si cosmetica traditionala. Iar pentru clientii care isi doresc sa foloseasca si in viata de zi cu zi produse profesionale de ingrijire, pe care practic le-au testat la noi la salon, oferim posibilitatea ca acestea sa fie cumparate.

Unde avem salonul?

Locatia noastra este in Bucuresti, pe str. Matei Basarab nr. 71. Sigur ne gasesti pe Facebook si Instagram: MM Boutique Salon, iar daca vrei un tur virtual al salonului intra pe www.mihaelamoise.ro.

Cum au fost ultimele luni pentru salon?

Cu totii stim restrictiile legale din ultimele luni. In perioada de stare de urgenta practic am avut salonul inchis, apoi a fost o perioda de doua saptamani extrem de aglomerata, dupa care lucrurile au revenit la un ritm constant.

Acum pot spune ca functionam la o capacitate de 80%, dar datorita seriozitatii noastre, a faptului ca igiena este pe primul loc, iar clientele vin cu incredere, sper sa crestem iar la nivelul de dinainte de pandemie.

Desi pasiunea mea este televiziunea, avand o experienta de 12 ani ca reporter si producator de emisiuni, aceasta afacere reprezinta pentru mine o mare satisfactie care creste cu fiecare clienta ce iese zambind din salon.

 

Cu drag,

Mihaela

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic

Cine sunt clientii nostri?

In principal ne adresam doamnelor si domnisoarelor care apreciaza serviciile de ingrijire personala de calitate, intr-un cadru elegant, genul de loc in care te simti ca o printesa. 

Este ceea ce cauta si clientele noastre, fie ca sunt mai tinere sau mai in varsta, fie ca sunt femei de afaceri, medici, avocati sau orice alta profesie. Iar faptul ca in 2 ani am avut peste 1500 de cliente, pentru mine inseamna ca am reusit sa raspundem cu succes cautarii lor.

Noi nu credem ca saloanele de infrumusetare nu fac femeile mai frumoase, ci mai degraba pun in valoare frumusetea lor naturala, le dau un plus de eleganta, feminitate si stil.

Alte articole