Cumpara de la o afacere mica

New Spot – o afacere cu aroma de cafea

sept. 16, 2020

Buna. Sunt Adrian si acum cativa ani am descoperit ce inseamna cafeau de specialitate, cafeaua proaspat prajita. Pasiunea pentru o cafea buna a adus cu sine si ideea de a-mi deschide o cafenea mica.

Sunt bautor de cafea de mult timp, dar acum 7 ani am descoperit ce inseamna o cafea buna, cafea din boabe de calitate superioara, proaspat prajita si corect preparata. Am devenit din ce in ce mai pasionat si multa vreme nu am facut altceva decat sa studiez si sa experimentez diverse sortimente de cafea si metode de preparare. Dar deja in minte incoltise ideea de a-mi deschide o cafenea. Si pentru ca sunt un familist convins, mi-am dorit sa fie o afacere de familie, in care fiecare dintre noi, eu, Ioana, sotia mea si cei doi copii sa ne gasim bucuria de a ne implica in fiecare zi.

Asa s-a nascut New Spot. Prima locatie a fost deschisa in octombrie 2019 si se afla pe Sos. Mihai Bravu, Nr. 114, la metrou Iancului, iar cea de-a doua a fost deschisa in august 2020 si se afla in Complex Piata Sudului.