btmic.ro
Cumpara de la o afacere mica

Revo Garage - Detailing Auto, locul care iti transforma masina intr-o bijuterie

Sep 16, 2020

Salut. Sunt Razvan si vreau sa iti povestesc despre afacerea mea Revo Garage – Detailing Auto.

Inca de mic ma uitam la emisiuni in care se modificau masini de lux, mai vechi sau mai noi si mi se parea ireal cum se putea transforma o masina intr-o adevarata bijuterie. Incepusem sa visez cu ochii deschisi ca voi lucra si eu intr-un astfel de garaj. La 16 ani am inceput sa lucrez intr-un service auto pe partea de vopsitorie.

Aici am invatat bazele acestui domeniu, tot ce tine de partea de exterior a unei masini, exersand si primele polishari. Partea de cosmetizare interioara ale autoturismelor am inceput-o in paralel cu munca in vopsitorie. Dupa program, ajungeam acasa si curatam masinile in interior. Acum nu as mai putea folosi cuvantul detailing ca sa spun ce faceam atunci, nu se compara cu ce facem astazi.

Dar acela a fost momentul cand aceasta activitate mi-a intrat in sange. Apoi viata m-a dus intr-o alta directie, am lucrat ca agent de vanzari, iar ulterior la o multinationala reprezentand 12 judete, tot in zona de vanzari unde am acumulat cea mai mare experienta in relatia cu clientii si organizarea unei afaceri. Dar pasiunea pentru masini nu imi dadea pace.

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic

Stiu ca succesul nu vine peste noapte, dar sunt pregatit sa continui sa muncesc pana il voi obtine.


Razvan, Revo Garage

Cu dorinta de a-mi implini visul, am inceput afacerea de la zero

Desi eram angajat, in 2019 am inceput sa caut garaje de inchiriat si intr-un final am gasit locatia ideala. Pentru ca nu puteam sa ma impart si cu munca de teren si cu detailing-ul, am renuntat la job si am inceput de la zero, am deschis Revo Garage – Detailing Auto, fara sa stiu sigur daca va merge sau nu. Cu multa implicare si dupa un efort constant de vanzare, telefonul a inceput sa sune tot mai des si la ceva timp au aparut primele masini de lux. Treptat mi-am achizitionat toate sculele si echipamentele de care aveam nevoie pentru a asigura servicii de calitate, profesioniste.

Ce facem la Revo Garage?

Oferim servicii de lux pentru autoturisme. Indiferent de tipul sau de varsta pe care o au, masinile o data ajunse la noi capata o noua infatisare, atat la interior cat si la exterior. Ne ocupam de fiecare bucatica a masinii care ajunge in garajul nostru, serviciile noastre fiind in principal de detailing exterior si interior, infoliere cu folie de protectie transparenta, schimbarea culorii prin colantare cu o folie colorata in functie de preferinta clientului. Toate produsele pe care noi le folosim sunt doar produse profesionale achizitionate de la cele mai mari si mai cunoscute firme din Europa.

Avem si partea de produse hobby pe care le poate achizitiona oricine pune accent pe ingrijirea masinii sau pentru clientii care au beneficiat de unele dintre serviciile noastre si doresc o intretinere a autoturismului cu produse dedicate pentru spalare si curatare.

Unde ne gasesti?

Garajul nostru este in Cluj-Napoca, strada Dianei nr. 2 in Faget. Dar pentru a-ti face o idee despre proiectele noastre, poti intra pe siteul www.revogarage.ro. Suntem prezenti si pe Intragram @revogarage.ro si Facebook Revo Garage - Detailing Auto, unde de multe ori oferim consultanta oricui ne solicita, indiferent ca ne este client sau nu.

Impactul pandemiei in activitatea garajului…

In luna martie cifrele au scazut destul de drastic, se simte o diferenta semnificativa fata de anul trecut, insa incercam sa ne acomodam si sa ne focusam mai mult pe noile nevoi ale clientilor. Din luna august lucrurile au inceput sa revina putin la normal, dar cu siguranta anul acesta este o provocare pentru noi.

Ce inseamna pentru mine mica mea afacere?

Revo Garage este mai mult decat o afacere, este ceva ce vreau sa fac o viata intreaga. Sunt ore multe de munca, uneori pare sa nu se mai termine, insa faptul ca am incurajarea familiei si faptul ca imi doresc sa fiu in top in acest domeniu, ma motiveaza sa privesc tot inainte. Stiu ca succesul nu vine peste noapte, dar sunt pregatit sa continui sa muncesc pana il voi obtine.

 

Cu drag,

Razvan

Alte articole