Cumpara de la o afacere mica

Revo Garage - din masina intr-o bijuterie

sept. 16, 2020

Salut. Sunt Razvan si vreau sa iti povestesc despre afacerea mea Revo Garage – Detailing Auto.

Inca de mic ma uitam la emisiuni in care se modificau masini de lux, mai vechi sau mai noi si mi se parea ireal cum se putea transforma o masina intr-o adevarata bijuterie. Incepusem sa visez cu ochii deschisi ca voi lucra si eu intr-un astfel de garaj. La 16 ani am inceput sa lucrez intr-un service auto pe partea de vopsitorie.

Aici am invatat bazele acestui domeniu, tot ce tine de partea de exterior a unei masini, exersand si primele polishari. Partea de cosmetizare interioara ale autoturismelor am inceput-o in paralel cu munca in vopsitorie. Dupa program, ajungeam acasa si curatam masinile in interior. Acum nu as mai putea folosi cuvantul detailing ca sa spun ce faceam atunci, nu se compara cu ce facem astazi.

Dar acela a fost momentul cand aceasta activitate mi-a intrat in sange. Apoi viata m-a dus intr-o alta directie, am lucrat ca agent de vanzari, iar ulterior la o multinationala reprezentand 12 judete, tot in zona de vanzari unde am acumulat cea mai mare experienta in relatia cu clientii si organizarea unei afaceri. Dar pasiunea pentru masini nu imi dadea pace.