Start Online

Office Vision

iul. 22, 2021

Buna. Sunt Adrian. Povestea Office Vision incepe la Brasov, unde am deschis prima librarie chiar in inima orasului. In prezent comercializam produse de papetarie, rechizite, birotica si jucarii atat en detail, cat si online.

 

Primele experiente in online

Pe parcursul timpului, ca orice antreprenor, am avut multe urcusuri si coborasuri, dar cu toate astea am reusit sa ne dezvoltam business-ul. Mai intai in spatiul fizic. Cum suntem o echipa mica, dar ambitioasa, am decis sa ne extindem si in online, incepand comercializarea produselor noastre pe platforme de e-commerce. Asa am inceput sa cunoastem acest mediu si sa ii intelegem potentialul.

 

Ce te-a determinat sa vrei propriul magazin online?

Un site propriu ne-ar ajuta la eficientizarea afacerii nostre in mediul online din perspectiva costurilor. Proiectul Start Online by BT Mic a venit la fix, cand chiar eram hotarati sa ne cream un magazin propriu, eram pregatiti din punct de vedere logistic. Programul ne-a impulsionat sa facem acest lucru mai repede. Iar modul cum s-a desfasurat, primind suport de la modul de prezentare a magazinului la campanii de marketing online, ne-a asigurat baza pentru un start bun pe cont propriu.

 

Cum crezi ca te va ajuta in afacerea ta pasul catre magazinul propriu?

Este clar ca ne propunem atat cresterea vanzarilor, cat si reducerea costurilor. Datorita unei acoperiri nationale produsele noastre vor fi vazute de mai multa lume si speram ca asta sa aduca un plus de notorietate iar site-ul sa devina o alternativa pentru cei care doresc produse de papetarie, articole scolare, jocuri pentru copii si alte produse care se gasesc in magazinul nostru online.

 

Ce ti-ai propus pentru urmatoarele 3 luni?

In urmatoarele 3 luni, odata cu deschiderea magazinului online propriu, vrem sa crestem vizibilitatea in online, sa aducem produsele noastre cele mai populare la preturi competitive si oferte atractive pentru clientii care vor cumpara online.

 

Un gand pentru antreprenorii care se gandesc daca sa treaca in online

Incurajez pe toata lumea care are o mica afacere sa imbine vanzarile directe cu vanzarile online. Este o modalitate care poate sa asigure stabilitatea afacerii, lucru demonstrat in perioada pandemiei. Si sunt convins ca de acum inainte, indiferent de situatie, lumea se va indrepta tot mai mult catre online.