Start Online

Cosmin Daraban – despre Gomag si programul Start Online

iul. 21, 2021

Salut, noi suntem echipa Gomag, ne pare bine de cunostinta. Suntem parteneri in programul Start Online by BT MIC, prin intermediul platformei noastre pentru magazine online.

Cel mai important lucru pe care am vrea sa il stii despre noi e ca oferim solutii de creare magazine online pentru antreprenorii isteti, condusi de pasiune si idei crete in calatoria de crestere a afacerilor lor.

In cadrul programului Start Online by BT MIC, deja colaboram cu astfel de antreprenori. Ne mandrim cu ei. Si e doar inceputul.

Proiectele s-au desfasurat sub supravegherea Andreei si a Darianei, colegele noastre din departamentul Customer Support. Ele au ghidat deciziile clientilor din programul Start Online by BT MIC acolo unde au aparut diverse situatii.

De exemplu, alegerea atributelor si a filtrelor afisate in magazin. Alocarea atributelor si a filtrelor sau alegerea celei mai potrivite teme pentru magazin, sunt decise de antreprenori, pentru simplul fapt ca ei isi cunosc cel mai bine produsul comercializat. Insa faptul ca ai cu cine sa discuti pentru a te ghida cand iei aceste decizii - sa eviti greselile - te ajuta sa economisesti timp si energie, pentru a deschide magazinul online rapid si eficient.

Aceasta este diferenta pe care o poate face colaborarea cu echipa noastra.

Performanta departamentului de asistenta clienti este doar unul dintre aspectele la care trebuie sa fii atent atunci cand alegi platforma magazinului tau online.

Dar nu e singurul.

Daca te afli in cautarea platformei potrivite proiectului tau, ai aici 10 sfaturi de care sa tii cont atunci cand iei marea decizie.

 

Salut, noi suntem echipa Gomag, ne pare bine de cunoștință. Suntem parteneri în programul Start Online by BT MIC, prin intermediul platformei noastre pentru magazine online.

 

Cel mai important lucru pe care am vrea să îl știi despre noi e că oferim soluții de creare magazine online pentru antreprenorii isteți, conduși de pasiune și idei crețe în călătoria de creștere a afacerilor lor.

 

În cadrul programului Start Online by BT MIC, deja colaborăm cu astfel de antreprenori. Ne mândrim cu ei. Și e doar începutul.

 

Proiectele s-au desfășurat sub supravegherea Andreei si a Darianei, colegele noastre din departamentul Customer Support. Ele au ghidat deciziile clienților din programul Start Online by BT MIC acolo unde au apărut diverse situații.

 

De exemplu, alegerea atributelor și a filtrelor afișate în magazin. Alocarea atributelor și a filtrelor sau alegerea celei mai potrivite teme pentru magazin, sunt decise de antreprenori, pentru simplul fapt că ei își cunosc cel mai bine produsul comercializat. Însă faptul că ai cu cine să discuți pentru a te ghida când iei aceste decizii - să eviți greșelile - te ajută să economisești timp și energie, pentru a deschide magazinul online rapid și eficient.

 

Aceasta este diferența pe care o poate face colaborarea cu echipa noastră.

 

Performanța departamentului de asistență clienți este doar unul dintre aspectele la care trebuie să fii atent atunci când alegi platforma magazinului tău online.

 

Dar nu e singurul.

 

Dacă te afli în căutarea platformei potrivite proiectului tău, ai aici[EAM1]  10 sfaturi de care să ții cont atunci când iei marea decizie.


 [EAM1]Ma gandeam sa facem asa. Sa punem prima parte ca guest post iar ce e mai jos cu verde sa se deschida ca un pdf cand apesi “aici