Termeni si conditii

BT Microfinantare IFN S.A. (“BT Mic”) detine drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

BT Mic isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Nici o informatie de pe acest site - referitoare la BT Mic nu trebuie sa fie considerata oferta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.

Astfel BT Mic nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site de catre orice persoana fara acordul scris al BT Mic.

BT Mic nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca BT Mic depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte.

Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugata sa contacteze oricare din unitatile BT Mic pentru a afla detalii - disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife si comisioane aferente, curs valutar etc.

BT Mic nu poate fi responsabila legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.

BT Mic nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul bancii.

Acest site foloseste mai multe coduri de urmarire a comportamentului vizitatorilor in site. Aceste coduri nu identifica individual utilizatorii site-ului, şi nu sunt legate de datele cu caracter personal.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului cat si ale BT Mic prevazute prin prezentul document vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana. Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni, va rugam sa ne contactati.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu prevederile din Termenii si Conditiile enuntate mai sus.