Tu ce planuri ai pentru afacerea ta?

Curajoase, nu? Asa sunt si planurile celor peste 6.500 de antreprenori finantati de BT Mic prin EaSI.

Aplica acum
In poza nu e un model, e chiar un antreprenor BT Mic :)
FINANTARE

Pana la 116.000 de lei cu garantie europeana pentru afaceri mici

Daca toate merg bine, poti obtine un imprumut de pana la 116.000 de lei fara garantii materiale, in 3-4 zile lucratoare

Antreprenor: Ce procent acopera garantia EaSI?

Consilier BT Mic: Garantia de la Uniunea Europeana acopera 80% din valoarea creditului si este gratuita.

Aceasta finantare beneficiaza de o garantie finantata de Uniunea Europeana in cadrul Programului pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI) si de Fondul european pentru investitii strategice (FEIS) instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare.

ELIGIBILITATE

Nu esti sigur daca afacerea ta e eligibila?

Ai o companie sau esti persoana fizica cu activitati economice? Fii sigur ca bifezi criteriile de mai jos, inainte sa aplici pentru o finantare:
Firma ta are activitate economica de cel putin 3 luni (adica ai incasari timp de 3 luni consecutive)
Ai mai putin de 9 angajati
Ai cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei si total active de pana la 2 milioane de euro

Sustinem afacerile mici, in stadiu de dezvoltare, care se afla intr-o pozitie dezavantajata in privinta accesului la finantare. Sustinem microintreprinderile in stadiu de formare, indiferent de forma de organizare sau domeniul de activitate, care angajeaza persoane defavorizate, tineri sau someri.

Ce avantaje ai, mai exact?

Ai acces la finantare, chiar daca in sistemul de banking clasic nu ai gasit o solutie potrivita afacerii tale. In plus, beneficiezi de garantie europeana gratuita si conditii favorabile de dobanda, ca urmare a includerii in Programul EaSI finantat de UE.
Nu ai nevoie de avans
Putine documente necesare pentru analiza
Poti sa primesti banii in 3-4 zile
Poti inapoia banii chiar si in 7 ani

Raul de la BT

Daca vrei sa aplici chiar acum pentru un credit, o poti face online, pe bune. Acceseaza casuta de chat din partea dreapta-jos a ecranului si intra intr-o discutie cu Raul. Si daca vrei sa afli mai multe, ti-am pregatit si un ghid 😄
 • Faci o simulare de credit
 • Incarci documentele
 • Semnezi electronic documentatia de credit (doar daca esti client BT)

Te mai ajuta si cu informatii despre creditul tau, direct pe WhatsApp.
Trebuie doar sa il adaugi in lista de contacte (+40) 757 080 006.

Vezi aici care sunt pasii. Afli:

 • Informatii despre valoarea creditului
 • Sumele de plata aferente imprumutului
 • Detalii despre scadenta ratelor

Iti oferim credit pentru

 • Marfa si alte cheltuieli ale afacerii tale
 • Masini, echipamente, utilaje noi sau second-hand
 • Plata furnizorilor sau a altor datorii
 • Investitii in puncte de lucru actuale sau deschiderea unora noi
 • Altceva, ce te-ar ajuta sa treci cu bine peste perioada de criza

Poti sa aplici online, oricand vrei. Raul e pregatit sa povesteasca cu tine in casuta de chat.

 

"Inca de la prima intalnire am colaborat foarte bine. Profesionalism cat si empatie. "
Ligia, Snow Center
DOCUMENTE

De ce documente ai nevoie

Nu iti cerem planuri de afaceri scrise, insa iti cerem documente astfel incat sa putem face noi tot ceea ce este necesar:

 • Documentele legale de infiintare a firmei, sau care atesta calitatea de producator agricol individual
 • Documente financiare: ultima balanta lunara si balanta aferenta lunii decembrie sau ultima declaratie de venit in cazul non-SRL-urilor

Ni le poti trimite direct pe mail, ca sa nu mai treci pe la banca. Sau mai simplu: aplici direct pe site, prin casuta de chat cu Raul de la BT si le incarci acolo.

PROCES

E simplu si usor sa aplici pentru credit

 • Aplici online

  Cu ajutorul lui Raul de la BT, poti sa iti faci foarte repede o simulare de credit iar apoi sa aplici direct pe site, pentru un credit.

  Iar in cazul in care esti client BT, semnezi electronic toate documentele necesare pentru evaluare si rezolvi online tot ce tine de aplicare. Vezi aici ce ai de facut.

  Apoi, dupa ce primesti notificarea prin adresa de email furnizata, tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa luam legatura cu tine.

 • Luam legatura cu tine

  Dupa ce ai aplicat online, un coleg va lua legatura cu tine, iar impreuna veti stabili care sunt urmatorii pasi din proces.

 • Venim la tine

  Ti-am spus deja ca abordarea noastra este personalizata in functie de afacerea ta. Vrem, asadar, sa aflam mai multe despre business-ul tau si despre toate planurile de viitor pe care le ai.

  E nevoie asadar, pentru o evaluare cat mai corecta, sa stabilim si o intalnire. Dar fii fara griji! Ne luam toate masurile de precautie, atat pentru siguranta ta cat si a colegilor nostri.

 • Primesti banii

  Daca totul merge bine, in 3-4 zile primesti deja aprobarea creditului, iar banii vor intra in contul tau chiar in urmatoarea zi. In plus, un reprezentant BT Mic va fi alaturi de tine pe tot acest parcurs si te va ajuta atat cu sfaturi financiare cat si cu sfaturi de business.

"Am ramas foarte placut surprinsi cand BTMic a raspuns pozitiv solicitarii noastre de finantare, intr-o perioada in care alte companii de profil ne-au refuzat."
Attila, Max Market
TESTIMONIALE

Cum te-a ajutat BT Mic in afacerea ta?

Povesti cu antreprenorii nostri

"Am simtit ca echipa BT Mic e cea care ma poate sprijini sa-mi duc afacerea la urmatorul nivel si nu m-am înselat. Totul a fost clar, rapid, transparent, iar in cateva zile am putut deja sa-mi transform ideile in realitate"

Alexandra de la Crearium

Vezi toate povestile antreprenorilor BT Mic

Finantarea pentru care se acorda sprijin beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene in cadrul mecanismului de garantare stabilit in temeiul Regulamentului (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European si al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala („EaSI”) si in cadrul Fondului european pentru investitii strategice („FEIS”), instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare. Informatii suplimentare despre FEIS sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene si pe Twitter (#investEU).

Garantiile creditelor din cadrul programului EaSI sunt finantate de Comisia Europeana si gestionate de Fondul European de Investitii.

BT Mic este societatea BT Microfinantare IFN SA, face parte din Familia BT (Grupul Financiar Banca Transilvania) si este o companie dedicata finantarii afacerilor mici.

De ce BT Mic? Pentru ca BT Mare (Banca Transilvania), ca banca a oamenilor intreprinzatori, avea nevoie de BT Mic pentru ca rolul sau de sustinere a acestora sa fie unul complet. Vezi povestea BT Mic

Poti solicita credit pentru mica ta afacere aplicand direct pe site sau te asteptam in unitatile BT Mic sau Banca Transilvania.

Aplica acum
Aplica acum
Sunt Raul 😊. Te ajut sa aplici online pentru credit.