Peste 10.000 de antreprenori finantati de BT Mic

Iti oferim acces la finantare cu garantie de la Uniunea Europeana, in cadrul Programului pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI), daca ai o afacere mica-mica sau esti la inceput de drum.

Solicita o discutie
In poze nu sunt modele, sunt antreprenori BT Mic :)
FINANTARE

Intre 4.000 de lei si 116.000 de lei, pentru afaceri mici

Daca toate merg bine, poti obtine un imprumut de pana la 116.000 de lei fara garantii materiale, in 3-4 zile lucratoare

Antreprenor: Ce procent acopera garantia EaSI?

Consilier BT Mic: Garantia de la Uniunea Europeana acopera 80% din valoarea creditului si este gratuita.

Aceasta finantare beneficiaza de o garantie finantata de Uniunea Europeana in cadrul Programului pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI) si de Fondul european pentru investitii strategice (FEIS) instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare.

ELIGIBILITATE

Nu esti sigur daca afacerea ta e eligibila?

Ai o companie sau esti persoana fizica cu activitati economice? Fii sigur ca bifezi criteriile de mai jos, inainte sa aplici pentru o finantare:
Firma ta are activitate economica de cel putin 3 luni (adica ai incasari timp de 3 luni consecutive)
Ai mai putin de 9 angajati
Ai cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei si total active de pana la 2 milioane de euro

Sustinem afacerile mici, in stadiu de dezvoltare, care se afla intr-o pozitie dezavantajata in privinta accesului la finantare. Sustinem microintreprinderile in stadiu de formare, indiferent de forma de organizare sau domeniul de activitate, care angajeaza persoane defavorizate, tineri sau someri.

Ce avantaje ai, mai exact?

Ai acces la finantare, chiar daca in sistemul de banking clasic nu ai gasit o solutie potrivita afacerii tale. In plus, beneficiezi de garantie europeana gratuita si conditii favorabile de dobanda, ca urmare a includerii in Programul EaSI finantat de UE.
Nu ai nevoie de avans
Poti sa primesti banii in 3-4 zile
Poti inapoia banii chiar si in
6 ani
Putine documente necesare pentru analiza

Iti oferim credit pentru

 • Marfa si alte cheltuieli ale afacerii tale
 • Masini, echipamente, utilaje noi sau second-hand
 • Plata furnizorilor sau a altor datorii
 • Investitii in puncte de lucru actuale sau deschiderea unora noi
"Colaborarea cu BT Mic a fost o experienta prietenoasa datorita oamenilor care au inteles exact de ce ajutor am nevoie si de cat ajutor am nevoie."
Liliana, Mic Pitic
DOCUMENTE

De ce documente ai nevoie

Iti cerem putine documente: documentele legale de infiintare a firmei si cele financiare (ultima balanta lunara si balanta aferenta lunii decembrie in cazul SRL-urilor sau ultima declaratie de venit in cazul non-SRL-urilor).

Antreprenor: Trebuie sa intocmesc sau sa aduc un plan de afaceri?

Consilier BT Mic: Nu trebuie sa faci vreun plan de afaceri, cash-flow, etc. Ne ocupam noi de partea aceasta.

PROCES

E simplu si usor sa aplici pentru credit

 • Aplici online

  In functie de ce planuri ai pentru dezvoltarea afacerii tale, alege suma necesara si inscrie cateva date de identificare, ca sa facem tot procesul de acordare mai usor.

  Apoi, dupa ce primesti notificarea prin adresa de email furnizata, tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa luam legatura cu tine.

 • Luam legatura cu tine

  Dupa ce ai aplicat online, iti vom da un telefon pentru a confirma cateva date pe care le-ai introdus in formularul de aplicare si pentru a verifica daca indeplinesti toate conditiile. Fii sigur ca informatiile pe care ni le furnizezi sunt corecte si reale.

 • Venim la tine

  Ti-am spus deja ca abordarea noastra este personalizata in functie de afacerea ta. Vrem, asadar, sa aflam mai multe despre business-ul tau si despre toate planurile de viitor pe care le ai.

  Practic, vrem sa te cunoastem mai bine si sa alegem impreuna finantarea care ti se potriveste, asa ca un reprezentant BT Mic va stabili o intalnire cu tine.

 • Primesti banii

  Daca totul merge bine, in 3-4 zile primesti deja aprobarea creditului, iar banii vor intra in contul tau chiar in urmatoarea zi. In plus, un reprezentant BT Mic va fi alaturi de tine pe tot acest parcurs si te va ajuta atat cu sfaturi financiare cat si cu sfaturi de business.

"Prin BT Mic am reusit sa le oferim clientilor nostri o varietate mult mai mare de materiale si accesorii de cea mai buna calitate."
Simina, Simina Filat Design
TESTIMONIALE

Cum te-a ajutat BT Mic in afacerea ta?

Povesti cu antreprenorii nostri

"Bt Mic - cel mai bun amic! De fiecare data alaturi de noi, nu numai cu finantele, ci si cu informatii valoroase care ne ajuta sa crestem si sa dezvoltam businessul zi de zi. Multumim!"

Mircea si Andrei, PaPrezzo

Vezi toate povestile antreprenorilor BT Mic

Finantarea pentru care se acorda sprijin beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene in cadrul mecanismului de garantare stabilit in temeiul Regulamentului (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European si al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala („EaSI”) si in cadrul Fondului european pentru investitii strategice („FEIS”), instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare. Informatii suplimentare despre FEIS sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene si pe Twitter (#investEU).

Garantiile creditelor din cadrul programului EaSI sunt finantate de Comisia Europeana si gestionate de Fondul European de Investitii.

BT Mic este societatea BT Microfinantare IFN SA, face parte din Familia BT (Grupul Financiar Banca Transilvania) si este o companie dedicata finantarii afacerilor mici.

De ce BT Mic? Pentru ca BT Mare (Banca Transilvania), ca banca a oamenilor intreprinzatori, avea nevoie de BT Mic pentru ca rolul sau de sustinere a acestora sa fie unul complet. Vezi povestea BT Mic

Poti solicita credit pentru mica ta afacere aplicand direct pe site sau te asteptam in unitatile BT Mic sau Banca Transilvania.

Solicita o discutie
Solicita o discutie