Aplici online si ai banii in cont in cateva zile  

Nu mai treci pe la banca si castigi astfel mai mult timp pentru familie, pentru pasiunile tale sau, de ce nu, pentru planurile de viitor ale micii tale afaceri. Tu ce ai face cu o ora in plus? 

APLICA ONLINE
In poza nu sunt modele, sunt chiar antreprenori BT Mic :)
FINANTARE

Pana la 116.000 de lei cu garantie europeana pentru afaceri mici

Daca toate merg bine, poti obtine un imprumut de pana la 116.000 de lei fara garantii materiale, in 3-4 zile lucratoare

Antreprenor: Ce procent acopera garantia EaSI?

Consilier BT Mic: Garantia de la Uniunea Europeana acopera 80% din valoarea creditului si este gratuita.

Aceasta finantare beneficiaza de o garantie finantata de Uniunea Europeana in cadrul Programului pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI) si de Fondul european pentru investitii strategice (FEIS) instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare.

ELIGIBILITATE

Nu esti sigur daca afacerea ta e eligibila?

Ai o companie sau esti persoana fizica cu activitati economice? Fii sigur ca bifezi criteriile de mai jos, inainte sa aplici pentru o finantare:
 Firma ta are activitate economica de cel putin 3 luni (adica ai incasari timp de 3 luni consecutive)
 Ai mai putin de 9 angajati
 Ai cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei si total active de pana la 2 milioane de euro

Sustinem afacerile mici, in stadiu de dezvoltare, care se afla intr-o pozitie dezavantajata in privinta accesului la finantare. Sustinem microintreprinderile in stadiu de formare, indiferent de forma de organizare sau domeniul de activitate, care angajeaza persoane defavorizate, tineri sau someri.

Ce avantaje ai, mai exact?

Ai acces la finantare, chiar daca in sistemul de banking clasic nu ai gasit o solutie potrivita afacerii tale. In plus, beneficiezi de garantie europeana gratuita si conditii favorabile de dobanda, ca urmare a includerii in Programul EaSI finantat de UE.
 Nu ai nevoie de avans
 Putine documente necesare pentru analiza
 Poti sa primesti banii in 3-4 zile
 Poti inapoia banii chiar si in 7 ani

Raul de la BT

Daca vrei sa aplici chiar acum pentru un credit, o poti face online, pe bune. Acceseaza casuta de chat din partea dreapta-jos a ecranului si intra intr-o discutie cu Raul.
 • Faci o simulare de credit
 • Incarci documentele
 • Semnezi electronic documentatia de credit (indiferent daca esti client BT)

Te mai ajuta si cu informatii despre creditul tau, direct pe WhatsApp.
Trebuie doar sa il adaugi in lista de contacte (+40) 757 080 006.

Vezi aici care sunt pasii. Afli:

 • Informatii despre valoarea creditului
 • Sumele de plata aferente imprumutului
 • Detalii despre scadenta ratelor

Iti oferim credit pentru

 • Marfa si alte cheltuieli ale afacerii tale
 • Masini, echipamente, utilaje noi sau second-hand
 • Plata furnizorilor sau a altor datorii
 • Investitii in puncte de lucru actuale sau deschiderea unora noi
 • Altceva, ce te-ar ajuta sa treci cu bine peste perioada de criza

Poti sa aplici online, oricand vrei. Raul e pregatit sa povesteasca cu tine in casuta de chat.

 

"Banii de la BT mic au venit la fix pentru ca am reusit sa deschidem de atunci a doua locatie si ne pregatim pentru a treia. In plus, pentru credit am aplicat online si astfel, am avut mai mult timp sa experimentam retete savuroase."
Olga, Sushi Gallery
DOCUMENTE

De ce documente ai nevoie


Nu iti cerem planuri de afaceri scrise, insa iti cerem documente astfel incat sa putem face noi tot ceea ce este necesar:

 • Documentele legale de infiintare a firmei, sau care atesta calitatea de producator agricol individual
 • Documente financiare: ultima balanta lunara si balanta aferenta lunii decembrie sau ultima declaratie de venit in cazul non-SRL-urilor

Ni le poti trimite direct pe mail, ca sa nu mai treci pe la banca. Sau mai simplu: aplici direct pe site, prin casuta de chat cu Raul de la BT si le incarci acolo.

 • Aplici online

  Cu ajutorul lui Raul de la BT, poti sa iti faci foarte repede o simulare de credit iar apoi sa aplici direct pe site, pentru un credit. Indiferent daca esti sau nu client BT, semnezi electronic toate documentele necesare pentru evaluare si rezolvi online tot ce tine de aplicare. Vezi aici ce ai de facut.

  Apoi, dupa ce primesti notificarea prin adresa de e-mail furnizata, tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa luam legatura cu tine.

 • Luam legatura cu tine

  Dupa ce ai aplicat online, un coleg va lua legatura cu tine, iar impreuna veti stabili care sunt urmatorii pasi din proces.

 • Ne cunoastem mai bine

  Ti-am spus deja ca abordarea noastra este personalizata in functie de afacerea ta. Vrem, asadar, sa aflam mai multe despre business-ul tau si despre toate planurile de viitor pe care le ai.

  Asa ca, pentru o evaluare cat mai corecta, e nevoie sa stabilim si o intalnire.

 • Primesti banii

  Daca totul merge bine, in 3-4 zile primesti deja aprobarea creditului, iar banii vor intra in contul tau chiar in urmatoarea zi. In plus, un reprezentant BT Mic va fi alaturi de tine pe tot acest parcurs si te va ajuta atat cu sfaturi financiare cat si cu sfaturi de business.

"Noi am avut nevoie de banii de la BT Mic pentru a ne extinde atelierul. Lucrari multe, clienti care se grabesc, timpul parca nu ajunge. Dar cei de la BT Mic s-au gândit la o solutie usor de accesat: un credit pentru afacerile mici, direct de pe site. Pentru noi a contat mult. "
Marian, AMcustoms
TESTIMONIALE

Tu ce ai face cu o ora in plus?

Hai sa vezi ce ar face antreprenorii nostri

Datorita BT Mic am marit capacitatea de productie, am cumparat echipamente si am semnat contracte nationale pentru a franciza business-ul nostru.

Vezi toate povestile antreprenorilor BT Mic

Finantarea pentru care se acorda sprijin beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene in cadrul mecanismului de garantare stabilit in temeiul Regulamentului (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European si al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala („EaSI”) si in cadrul Fondului european pentru investitii strategice („FEIS”), instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare. Informatii suplimentare despre FEIS sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene si pe Twitter (#investEU).

Garantiile creditelor din cadrul programului EaSI sunt finantate de Comisia Europeana si gestionate de Fondul European de Investitii.

BT Mic este societatea BT Microfinantare IFN SA, face parte din Familia BT (Grupul Financiar Banca Transilvania) si este o companie dedicata finantarii afacerilor mici.

De ce BT Mic? Pentru ca BT Mare (Banca Transilvania), ca banca a oamenilor intreprinzatori, avea nevoie de BT Mic pentru ca rolul sau de sustinere a acestora sa fie unul complet. Vezi povestea BT Mic

Poti solicita credit pentru mica ta afacere aplicand direct pe site sau te asteptam in unitatile BT Mic sau Banca Transilvania.

Aplica acum

Nu ti-am raspuns la toate intrebarile?

In sectiunea BT Mic de pe Intreb BT sigur gasesti toate detaliile.

Daca am avut activitatea intrerupta pe durata starii de urgenta, pot accesa un credit?

Daca ti-ai reluat activitatea de cel putin o luna de zile, poti aplica pentru un credit . In aceste conditii, aplici pentru finantare direct pe site-ul BT Mic sau in orice agentie BT sau BT Mic.


citeste mai mult

Daca activitatea mea a scazut in contextul pandemiei COVID-19, pot accesa un credit?

Desigur! Suntem aici ca sa te ajutam! Iar daca ai nevoie de un credit, e bine sa stii ca poti aplica pentru finantare direct pe site-ul BT Mic sau in orice agentie BT sau BT Mic.
citeste mai mult

Am o afacere mica, pot aplica pentru un grant acordat de stat?

Da, poti aplica pentru granturile acordate de stat pentru sustinerea activitatii curente sau pentru investitii. 😃


citeste mai mult

Sunt Raul 😊. Te ajut sa aplici online pentru credit.