Credite fara garantii, pentru afaceri mici

Prin Programul EaSI, finantat de Uniunea Europeana

Ai o afacere mica, mica-mica sau mica-mica-mica? Ei bine, noi iti intindem o mana de ajutor.

I-am spus BT Mic si este o companie de creditare pentru afaceri mici. Fix ce-ti trebuia, nu-i asa?

Aplici online si in doar 4 pasi simpli poti primi un credit de pana la 116.000 de lei, care sa te ajute sa iti dezvolti afacerea asa cum ai visat.

Aplica online

Ce trebuie sa stii?

 • Ai zero comisioane de acordare,
  doar pana in 28 aprilie
 • Garantia EaSI acopera 80% din valoarea creditului si este gratuita
 • Poti lua credit dupa doar 3 luni de activitate
 • Perioada de acordare este de maxim 72 de luni
 • Poti imprumuta intre 4.000 si 116.000 de lei

In plus, aceasta finantare beneficiaza de o garantie finantata de Uniunea Europeana in cadrul Programului pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI) si de Fondul european pentru investitii strategice (FEIS) instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare

Noi iti oferim credit pentru:

Marfa si activitatea ta de zi cu zi

O masina noua
sau daca ai nevoie sa inlocuiesti un utilaj vechi cu unul nou

Destinatie mixta

Poti fi eligibil pentru un credit daca:

 • Firma ta are minimum 3 luni de activitate economica;
 • Ai mai putin de 10 angajati;
 • Cifra de afaceri si total active sunt pana in 2 milioane de euro;
 • Ai o companie sau esti persoana fizica cu activitati economice.

Avantajele tale:

 • Poti lua credit dupa doar 3 luni de activitate;
 • Nu ai nevoie de avans;
 • Beneficiezi de o garantie europeana gratuita;
 • Poti inapoia banii chiar si in 6 ani;
 • Flexibilitate in ceea ce priveste ratele de achitat;
 • Putine documente necesare pentru analiza;
 • Conditii favorabile de dobanda, ca urmare a includerii in Programul EaSI finantat de UE.

Credit BT Mic in doar 4 pasi

Aplici online

Dureaza doar 5 minute sa aplici online! In functie de ce planuri ai pentru dezvoltarea afacerii tale, alege suma necesara si inscrie cateva date de identificare, ca sa facem tot procesul de acordare mai usor.

Apoi, dupa ce primesti notificarea prin adresa de email furnizata, tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa luam legatura cu tine.

Luam legatura cu tine

Dupa ce ai aplicat online, iti vom da un telefon pentru a confirma cateva date pe care le-ai introdus in formularul de aplicare si pentru a verifica eligibilitatea. Fii sigur ca informatiile pe care ni le furnizezi sunt corecte si reale.

Venim la tine

Ti-am spus deja ca abordarea noastra este personalizata in functie de afacerea ta. Vrem, asadar, sa aflam mai multe despre business-ul tau si despre toate planurile de viitor pe care le ai.

Practic, vrem sa te cunoastem mai bine, asa ca un reprezentant BT Mic va stabili o intalnire cu tine.

Semnam contractul

In sfarsit, momentul mult asteptat! Dupa ce ai primit aprobarea creditului, tot ce mai ramane de facut este sa semnam contractul. Banii vor intra in contul tau chiar in aceeasi zi, astfel incat poti lucra la planurile tale intre timp. In plus, vei avea un reprezentant BT Mic alaturi de tine pe tot acest parcurs, care te va ajuta atat cu sfaturi financiare cat si cu sfaturi de business.

Ti-am spus-o doar, te poti baza pe noi!

Sustinem

Afacerile mici, in stadiu de dezvoltare, care se afla intr-o pozitie dezavantajata in privinta accesului la finantare. Sustinem microintreprinderile in stadiu de formare, indiferent de forma de organizare sau domeniul de activitate, care angajeaza persoane defavorizate, tineri sau someri.

Povesti cu antreprenori BT Mic

Finantarea pentru care se acorda sprijin beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene in cadrul mecanismului de garantare stabilit in temeiul Regulamentului (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European si al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala („EaSI”) si in cadrul Fondului european pentru investitii strategice („FEIS”), instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare. Informatii suplimentare despre FEIS sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene si pe Twitter (#investEU).

Garantiile creditelor din cadrul programului EaSI sunt finantate de Comisia Europeana si gestionate de Fondul European de Investitii.