Tu ce planuri ai pentru afacerea ta?

Tu ce planuri ai pentru afacerea ta?

oct. 01, 2021

Incepem o noua initiativa pentru a sustine afacerile mici si antreprenorii din spatele lor. De data asta, ne-am oprit asupra unei trasaturi pe care am intalnit-o frecvent, in ultimele luni, in randul clientilor nostri – adaptabilitatea. Am intalnit business-uri care s-au reinventat, business-uri nascute in mijlocul pandemiei, business-uri care au planuri mari. Noi am aflat cum arata viitorul pentru aceste afaceri si de azi poti si tu.

Attila va deschide un al doilea magazin, Ligia va aborda vanzarea online, iar Iulia se pregateste sa deschida un magazin fizic. Andra si Cristina isi doresc sa obtina acreditarea British School Overseas, iar Costin urmeaza sa isi produca singur produsele. Acestea sunt doar cateva dintre planurile antreprenorilor nostri. Oricat de complicate par vremurile, trebuie sa ne adaptam noului context atat noi, cat si afacerile noastre.

Pe blogul nostru poti afla planurile antreprenorilor pentru perioada care urmeaza. Sunt planuri facute de oameni pasionati din diferite colturi ale tarii. Sunt planuri indraznete, insa ei isi doresc ca afacerile lor sa creasca mari. Tu ce planuri ai pentru afacerea ta?

Da un share planului care crezi ca ti se potriveste si tie si afacerii tale. Haide sa sustinem de la mic, la mare afacerile care cresc chiar si atunci cand totul pare impotriva lor.