Credit pentru afaceri mici in agricultura

Stim cat este de important sa ai banii exact atunci cand iti trebuie. Asa ca daca esti un mic fermier intreprinzator, te poti baza pe noi sa gasim impreuna finantarea agri potrivita.

Aplica acum
In poza apare Constantin si ferma lui de oi din comuna Istria :)
FINANTARE

Pana la 400.000 de lei pentru afacerile mici din agricultura

Daca ai o activitate in domeniul agricol, poti accesa maximum
200.000 lei fara garantii materiale si pana la 400.000 lei cu garantii imobiliare.

Ce avantaje ai, mai exact?

Ai acces la finantare indiferent de forma de organizare: poti fi producator agricol individual, sa ai un SRL sau o alta forma de organizare. Trebuie doar sa ai cel putin un sezon agricol de activitate. Mai mult:
Nu ai nevoie de contributie proprie
Poti inapoia banii chiar si in 10 ani
Nu e nevoie sa furnizezi garantii materiale pentru sume pana in 200.000 lei
Vei avea un plan de rambursare a creditului sezonier cu rate 0 in perioadele fara incasari, adaptat specificului activitatii tale

Raul de la BT

Daca vrei sa aplici chiar acum pentru un credit, o poti face online, pe bune. Acceseaza casuta de chat din partea dreapta-jos a ecranului si intra intr-o discutie cu Raul :)

 • Faci o simulare de credit
 • Incarci documentele
 • Semnezi electronic documentatia de credit (doar daca esti client BT)

Te mai ajuta si cu informatii despre creditul tau, direct pe WhatsApp.
Trebuie doar sa il adaugi in lista de contacte (+40) 757 080 006.

Vezi aici care sunt pasii. Afli:

 • Informatii despre valoarea creditului
 • Sumele de plata aferente imprumutului
 • Detalii despre scadenta ratelor
DESTINATIA CREDITULUI

Poti lua credit pentru

 • Cheltuieli legate de infiintarea culturilor sau alte cheltuieli agricole
 • Plata furnizorilor sau a altor datorii
 • Masini si utilaje agricole noi sau second-hand
 • Investitii in terenuri agricole, silozuri, amenajarea fermei tale sau orice alte investitii legate de activitatea ta agricola
 • Altceva, ce te-ar ajuta sa iti dezvolti activitatea
Aplica acum
DOCUMENTE

De ce documente ai nevoie

Nu iti cerem planuri de afaceri scrise, insa iti cerem documente astfel incat sa putem face noi tot ceea ce este necesar:

 • Documentele legale de infiintare a firmei, sau care atesta calitatea de producator agricol individual
 • Documente financiare: ultima balanta lunara si balanta aferenta lunii decembrie sau ultima declaratie de venit in cazul non-SRL-urilor

Ni le poti trimite direct pe mail, ca sa nu mai treci pe la banca. Sau mai simplu: aplici direct pe site, prin casuta de chat cu Raul de la BT si le incarci acolo.

PROCES

E simplu si usor sa aplici pentru credit

 • Aplici online

  Cu ajutorul lui Raul de la BT, poti sa faci foarte repede o simulare de credit iar apoi sa aplici direct pe site, pentru un credit. Iar in cazul in care esti client BT, semnezi electronic toate documentele necesare pentru evaluare si rezolvi online tot ce tine de aplicare.
  Vezi aici ce ai de facut.
  Apoi, dupa ce primesti notificarea prin adresa de email furnizata, tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa luam legatura cu tine.

 • Luam legatura cu tine

  Dupa ce ai aplicat online, un coleg va lua legatura cu tine, iar impreuna veti stabili care sunt urmatorii pasi din proces.

 • Venim la tine

  Ti-am spus deja ca abordarea noastra este personalizata in functie de afacerea ta. Vrem, asadar, sa aflam mai multe despre business-ul tau si despre toate planurile de viitor pe care le ai.

  E nevoie asadar, pentru o evaluare cat mai corecta, sa stabilim si o intalnire. Dar fii fara griji! Ne luam toate masurile de precautie, atat pentru siguranta ta cat si a colegilor nostri.

 • Primesti banii

  Daca totul merge bine, in 3-4 zile primesti deja aprobarea creditului, iar banii vor intra in contul tau chiar in urmatoarea zi. In plus, un reprezentant BT Mic va fi alaturi de tine pe tot acest parcurs si te va ajuta atat cu sfaturi financiare cat si cu sfaturi de business.

BT Mic este societatea BT Microfinantare IFN SA, face parte din Familia BT (Grupul Financiar Banca Transilvania) si este o companie dedicata finantarii afacerilor mici.

De ce BT Mic? Pentru ca BT Mare (Banca Transilvania), ca banca a oamenilor intreprinzatori, avea nevoie de BT Mic pentru ca rolul sau de sustinere a acestora sa fie unul complet. Vezi povestea BT Mic

Poti solicita credit pentru mica ta afacere aplicand direct pe site sau te asteptam in unitatile BT Mic sau Banca Transilvania.

Garantie pentru 80% din valoarea creditului, prin programul EaSI.

Solicita o discutie
Solicita o discutie
Sunt Raul 😊. Te ajut sa aplici online pentru credit