Cresti mare cu BT Mic

Esti si sef, si contabil, si agent de vanzari la mica ta
afacere in educatie? Hai cu ea la BT Mic! Aplici online,
faci o simulare si ai rapid banii in cont.

APLICA ACUM
In poza e Andreea de la gradinița ONIX, Bucuresti
FINANTARE

Pana la 200.000 de lei cu garantie europeana, pentru gradinite si scoli private

Da, ai inteles corect! Poti imprumuta pana la 200.000 de lei in 3-4 zile lucratoare, daca ai o scoala sau o gradinita privata. Iar faptul ca beneficiezi de garantie europeana inseamna ca tu nu trebuie sa furnizezi garantii materiale.

Ce avantaje ai, mai exact?

Ai acces la finantare indiferent de forma de organizare a scolii sau gradinitei. Deci poate fi un SRL, sau chiar o unitate de invatamant, o asociatie sau o fundatie care isi desfasoara activitatea in domeniul educatiei. Trebuie doar sa ai cel putin 3 luni de activitate. Mai mult:
 Nu ai nevoie de contributie proprie
 Poti inapoia banii chiar si in 7 ani
 Nu e nevoie sa furnizezi garantii materiale
*Beneficiezi de garantie europeana
*Garantia europeana gratuita este oferita de Fondul European de Investitii (“FEI”) in cadrul programului Uniunii Europene - Skills & Education Pilot
DESTINATIA CREDITULUI

Poti lua credit pentru

 • Rechizite si materiale consumabile pentru activitati (jocuri, carti etc.)
 • Platforme online, licente, software, aplicatii
 • Traininguri pentru angajati
 • Plata chiriei, a facturilor, salariilor sau a altor datorii
 • Organizarea de evenimente educationale
 • Mobilier nou sau achizitia de echipamente electronice
 • Renovarea punctelor de lucru actuale sau deschiderea unora noi
 • Altceva, ce te-ar ajuta sa iti dezvolti activitatea
Aplica acum
DOCUMENTE

De ce documente ai nevoie

Iti cerem putine documente: documentele legale de infiintare a firmei si cele financiare (ultima balanta lunara si balanta aferenta lunii decembrie). Ni le poti trimite direct pe e-mail, ca sa nu mai treci pe la banca.
PROCES

E simplu si usor sa aplici pentru credit

 • Aplici online

  Cu ajutorul lui Raul de la BT, poti sa iti faci foarte repede o simulare de credit iar apoi sa aplici direct pe site, pentru un credit. Indiferent daca esti sau nu client BT, semnezi electronic toate documentele necesare pentru evaluare si rezolvi online tot ce tine de aplicare. Vezi aici ce ai de facut.

  Apoi, dupa ce primesti notificarea prin adresa de e-mail furnizata, tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa luam legatura cu tine.

 • Luam legatura cu tine

  Dupa ce ai aplicat online, un coleg va lua legatura cu tine, iar impreuna veti stabili care sunt urmatorii pasi din proces.

 • Ne cunoastem mai bine

  Ti-am spus deja ca abordarea noastra este personalizata in functie de afacerea ta. Vrem, asadar, sa aflam mai multe despre business-ul tau si despre toate planurile de viitor pe care le ai.

  Asa ca, pentru o evaluare cat mai corecta, e nevoie sa stabilim si o intalnire.

 • Primesti banii

  Daca totul merge bine, in 3-4 zile primesti deja aprobarea creditului, iar banii vor intra in contul tau chiar in urmatoarea zi. In plus, un reprezentant BT Mic va fi alaturi de tine pe tot acest parcurs si te va ajuta atat cu sfaturi financiare cat si cu sfaturi de business.

"Dupa 3 afaceri dezvoltate pot spune un lucru, investitiile te ajuta sa cresti. Iar la inceput nu prea sunt bani de investitii. Toti banii se duc pe strictul necesar, iar pentru a te dezvolta trebuie sa aduci bani de acasa sau sa te ajute cineva. In cazul meu a fost mereu BT Mic!"
Andreea, ONIX
TESTIMONIALE

Tu ce ai face cu o ora in plus?

Hai sa vezi ce ar face antreprenorii nostri

Prin BT Mic am reusit sa ne indeplinim tot ce ne-am propus. A fost un proces simplu, am aplicat online, am trimis documentele, iar în cel mai scurt timp am semnat finantarea. Aceasta sustinere, alaturi de resursele noastre, au insemnat dezvoltarea unei noi grupe de copii si suplimentarea personalului.

Vezi toate povestile antreprenorilor BT Mic

Aceasta facilitate de credit beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene prin Fondul European pentru Investitii Strategice („FEIS”). Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare.

Aplica acum

Nu ti-am raspuns la toate intrebarile?

In sectiunea BT Mic de pe Intreb BT sigur gasesti toate detaliile.

Daca am avut activitatea intrerupta pe durata starii de urgenta, pot accesa un credit?

Daca ti-ai reluat activitatea de cel putin o luna de zile, poti aplica pentru un credit . In aceste conditii, aplici pentru finantare direct pe site-ul BT Mic sau in orice agentie BT sau BT Mic.


citeste mai mult

Daca activitatea mea a scazut in contextul pandemiei COVID-19, pot accesa un credit?

Desigur! Suntem aici ca sa te ajutam! Iar daca ai nevoie de un credit, e bine sa stii ca poti aplica pentru finantare direct pe site-ul BT Mic sau in orice agentie BT sau BT Mic.
citeste mai mult

Am o afacere mica, pot aplica pentru un grant acordat de stat?

Da, poti aplica pentru granturile acordate de stat pentru sustinerea activitatii curente sau pentru investitii. 😃


citeste mai mult