Cumpara de la o afacere mica

Magic 5 – atelierul de web design care face magie pe internet

sept. 10, 2020

Buna! Sunt Marius si impreuna cu o echipa de magicieni, am o mica afacere de web design. Hai sa iti povestesc in cateva cuvinte despre noi.

Am zis ca suntem o echipa de magicieni si credem cu tarie acest lucru. Intr-o prima faza, cand spunem ca facem site-uri, web design, programare, toti gandesc: ah, deci IT-isti! Da, suntem si IT-isti, programatori, coderi, content writers, consultanti la nevoie, dar dorinta a fost de a face lucrurile altfel si de a aduce originalitatea si inovatia in web design. Astfel incat, la finalul unui proiect clientul sa ramana cu gura cascata de ce a iesit. Si sa zica: ”Wow, this is magic!”

 

Ce am reusit sa facem in cei 4 ani de activitate?

Ne-am atins exact acest obiectiv: sa iesim in evidenta ca o companie care face lucrurile cum trebuie, dar avand o abordare total diferita de ceilalti. Avem in portofoliu peste 150 de clienti, de toate tipurile si dimensiunile, cu cifre de afaceri de la 10.000 de euro pe an la companii cu peste 50 de milioane de euro pe an. Nu suntem limitati din punct de vedere geografic, lucram atat pentru clienti din Romania, cat si din alte tari tari precum Anglia, Cipru sau Germania. Rodul muncii noastre este original, usor de identificat din punct de vedere vizual si asta ne diferentiaza de restul companiilor din domeniu.

Pe langa faptul de a livra ceva “altfel”, eu zic ca am mai reusit ceva la fel de important: sa crestem o afacere care se bazeaza pe oamenii care o compun. La Magic 5 nu exista ierarhii si ne asumam impreuna atat succesul, cat si greselile. Nu dam vina unul pe altul in momentul in care ceva nu merge, ci cautam o solutie impreuna si vrem sa invatam din ceea ce nu a mers bine. In tot acest proces implicam si clientul, iar acesta din urma simte ca face parte dintr-un proces creativ care vine la pachet cu bune si cu rele. Pe parcursul perioadei de timp in care se dezvolta proiectul clientului, acesta are ocazia sa faca parte dintr-o echipa multidisciplinara si sa colaboreze efectiv cu membrii acesteia.

Cum ne merge de cand cu criza sanitara?

Este o situatie complicata. Avand foarte multi clienti in domeniul HoReCa, am avut pierderi din punct de vedere financiar. In plus, instabilitatea creata in intreg mediul economic nu face ca lucrurile sa fie usoare. Noi incercam constant sa ne reinventam. Ne-am readaptat pe partea de costuri si eficienta.  Dintr-o criza ies castigatori doar cei care nu se plafoneaza si continua sa faca ceva chiar daca rezultatul financiar nu apare pe moment. Iar noi incercam sa facem mai mult, mai bine, mai repede, fara insa a face rabat de la calitate. Asta ne face sa privim cu optimism spre viitor.

Unde vezi ce avem de oferit?

Suntem destul de activi in online atat pe pagina de Facebook, cat si pe site, iar pe e-mail suntem la un click distanta pe hey@mg5.ro

Fizic, suntem situati in centru Ploiestiului, in cladirea de birouri de pe Bvd. Independentei Nr.23 bis.

Cu ce as vrea sa ramai in minte?

Sa indraznesti! Sa fii altfel si sa crezi ca si tu poti schimba lumea. Noi credem ca o facem.  Atat prin felul in care ne raportam la ceea ce unii numesc “munca”, iar noi numim “pasiune”, cat si prin respectul pe care il aratam clientilor nostri. Dovada ca am reusit, sta in cele 120 de recenzii de 5 stele pe Google.

 

O zi magica sa ai,

Marius

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic