News

Sprijinim educatia. In felul nostru.

feb. 08, 2021

Ultima perioada nu a fost una usoara pentru directorii unitatilor particulare de invatamant, asa ca programul european Skills & Education Guarantee Pilot a venit ca o gura de aer proaspat.

Iar noi ne bucuram ca suntem parte din acest program si ca putem astfel sa sprijinim educatia astfel.

Ce ar trebui sa stii despre program?

Daca ai o gradinita sau o scoala privata, poti sa beneficiezi de un imprumut cu garantie europeana. De pana la 200.000 de lei, mai exact. Iar faptul ca beneficiezi de garantie europeana inseamna ca tu nu trebuie sa furnizezi garantii materiale.

Care sunt avantajele?

Nu conteaza ce forma de organizare ai. Poti sa aplici indiferent daca ai un SRL, sau chiar o asociatie sau fundatie. Important e sa iti desfasori activitatea in domeniul educatiei de cel putin 3 luni. Nu e nevoie de niciun fel de garantii materiale iar banii poti sa ii inapoiezi chiar si in 7 ani.

Pentru ce poti imprumuta banii?

Pai, cam pentru orice ai putea avea nevoie in perioada asta. Platforme online, licente, aplicatii, rechizite si consumabile, plata chiriei, a facturilor sau salariilor, pentru traininguri, mobilier nou, echipamente electronice sau renovarea punctelor de lucru. Chiar orice.

Gasesti mai multe informatii pe site, iar noi suntem pregatiti mereu sa povestim mai multe cu tine, daca mai ai intrebari. Asa ca poti completa formularul de contact si hai sa ne auzim.

Pana atunci, iti lasam un video cu niste antreprenori, de la o gradinita privata din Cluj.

Meet Integrio Kids.