Si eu sunt client BT Mic

Ei sunt clientii BT Mic...

apr. 06, 2021

Salut! Azi dam startul unei noi initiative de sustinere a afacerilor mici. Asa cum stim noi – povestind cu si despre antreprenorii care au grija de ele. Sunt povesti despre adaptare, despre solutii, despre cum poti sa mergi mai departe indiferent de vremuri. Noi suntem martorii lor de ceva vreme, de azi vrem sa le cunosti si tu. Poti gasi un dram de inspiratie, o idee de business, un produs nou care sa iti placa.❤️

Paul si-a mutat businesul in online, Andreea si-a reamenajat magazinul cu gandul la siguranta clientilor, Cosmin si Ovidiu au stiut ca daca investesc in calitate, clientii or sa le ramana aproape orice ar fi, Bogdan a luat-o de la capat cu un business nou. Ei sunt doar cativa dintre antreprenorii care ne arata ca se poate, atata timp cat ramai curios, hotarat si gata de actiune.

Incepand de azi, pe blogul nostru o sa gasesti mult mai multe povesti de acest fel. Din diferite colturi ale tarii, despre diferite activitati si provocari, cu diferiti oameni frumosi si afaceri pe masura; deschidem blogul pentru povestile tuturor clientilor BT Mic. Stim ca avem multe de spus si de aratat.

Suntem siguri ca o sa gasesti cel putin o poveste care sa te inspire, poate chiar mai multe.

Da un share la cea care iti place si ajut-o sa ajunga mai departe. Sa o cunoasca si altii. Pentru ca astfel de povesti au darul sa ne mobilizeze, sa ne dea curaj si sa ne faca sa privim altfel spre ziua de maine.

Iar pentru orice idee legata de cele de mai sus ne poti scrie la adresa SiEuSuntClientBTMIC@btmic.ro