Cumpara de la o afacere mica

Catryoshka – produse pentru toate sufletele „pisicesti”

sept. 10, 2020

Buna. Suntem Teodor & Irina si iubim pisicile de la mustati pana in varful cozii. O sa iti povestim ce a iesit din dragostea noastra „pisiceasca”.

Nu doar ca ne plac pisicile. Ne place tot ce e legat de ele. Asa am inceput acum 8 ani sa vindem tricouri cu pisici, ceasuri cu pisici, carti cu pisici, genti cu pisici, cani cu pisici...orice cu pisici. Stiam ca nu suntem singurele persoane indragostite de feline si am vrut sa oferim tuturor posibilitatea de a avea produse inspirate din fascinanta lume a pisicilor.

Desigur, lucrurile au evoluat de atunci, dar spiritul “pisicesc” a ramas in tot ceea ce facem, iar in acest moment oferim sute de produse, in mare parte fabricate de noi, local.

 

Care dintre produsele noastre se vand cel mai bine?

O sa iti spunem un secret: cele cu pisici. Fiecare produs spune o poveste despre relatia omului cu pisica sa, clientii regasindu-se cu usurinta in mesajele sau in forma obiectelor vandute de noi.

Dar avem o gama extinsa de produse: atat imbracaminte, produse Home & Deco, accesorii, jucarii, cat si produse fabricate local cu adresabilitate larga: haine pentru copii si bebelusi cu imprimeuri vesele, imbracaminte si accesorii cu mesaje cool. Avem chiar si produse potrivite pentru cupluri sau pentru zile speciale cum ar fi petrecerile de burlacite.

Cum am resimtit noi prima jumatate de an...

In mod normal, am fi fost prezenti la expozitiile internationale de pisici, dar si la alte evenimente unde oamenii pot lua contact direct cu produsele noastre, iar noi putem sa ne perfectionam prin recomandarile venite  de la ei. Anul 2020 ne-a obligat sa ramanem strict online, pe retelele de socializare si pe site-ul nostru. Toate produsele noastre se gasesc si pot fi comandate pe www.catryoshka.ro.

In ceea ce priveste vanzarile, am simtit un soc in momentul declararii starii de urgenta. Ne-am adaptat pe cat posibil. Ne-am folosit de rezervele financiare pentru a nu ramane in urma cu platile catre furnizori, am luat decizii strategice in materie de promovare si campanii si ne-am indreptat atentia catre nevoile actuale ale clientilor.

Cum credem ca va fi de acum incolo?

Vedem in jurul nostru zilnic ca situatia este departe de a se sfarsi si afacerile romanesti au nevoie de cat mai multa sustinere din partea oamenilor. Noi personal incercam sa cumparam cat mai mult de la branduri locale gandindu-ne la omul din spatele afacerii, asa cum si clientii si prietenii nostri au facut si fac acest lucru pentru noi in aceasta perioada.

Ca antreprenori, flexibilitatea si viteza de reactie sunt cele mai bune arme pe care o afacere locala le are in acest moment. Daca observi ca lucrurile nu se misca in directia dorita de tine, schimba cursul si incearca noi variante pana apare solutia potrivita. Pasivitatea nu este o solutie, iar asteptarea unor solutii externe poate sa te inchida definitiv.

Cea mai mare realizare a noastra?

Este chiar brand-ul Catryoshka si faptul ca a reusit sa stranga in jurul sau o comunitate frumoasa de iubitori de pisici. Stim ca fiecare produs nou va aduce bucurie unei persoane. Si mai stim ca avem relatii de lunga durata prin calitatea oferita. Pisicile au 9 vieti si tot atatea au si produsele noastre.

 

Cu drag,

Irina & Teodor

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic