Cumpara de la o afacere mica

Cumpara de la o afacere mica. Stim noi cateva!

sept. 16, 2020

Hei. Salut! Ne bucuram ca ai ajuns aici. Da, asa cum ai vazut, este vorba de sustinerea afacerilor mici. Initiativa noastra “Cumpara de la o afacere mica” isi propune, in aceasta toamna, sa ne determine pe noi toti sa devenim vocea afacerilor mici, iar prin asta sa le ajutam sa depaseasca cu bine si cat mai repede aceasta perioada. Trebuie sa stii ca acum, antreprenorii se confrunta cu o situatie dificila. Insa nu renunta! Merg inainte in fiecare zi, cautand solutii cu mult curaj si determinare; iar vazand asta, nu ai cum sa stai deoparte.

Avem alaturi de noi aproape 50 de clienti cu afaceri mici, dornici sa iti arate lumea lor, asa cum e ea, cu ups and downs, frumoasa, insa. Este lumea in care, oameni simpli precum Cristi, Mihaela sau Marian te invita dupa tejghea sa afli povestile lor direct pe acest blog.

Da. Ai inteles bine. Acesta este un call to action. Vrem sa sustinem businessurile mici cat mai mult, iar pentru asta avem nevoie de tine. Astfel incat, in final, sa conteze!

 

Ce poti tu sa faci? E simplu:

  1. Cumpara de la o afacere mica - una noua de la care nu ai mai cumparat pana acum

  2. Da un share de fiecare data la postarile noastre. Un simplu like nu ne ajuta, deoarece ne dorim ca mesajul nostru sa ajunga cat mai departe!

  3. Vino sa citesti povestile micilor antreprenori care si-au crescut cu pasiune afacerile. Si da-le mai departe!

  4. Spune-le prietenilor, familiei, chiar si vecinilor despre ce incercam sa facem impreuna si convinge-i sa faca la fel!

 

Uite, poti incepe chiar acum. Fii ambasadorul micilor antreprenori pe Facebook - ti-am pregatit o rama cool pe care o poti pune pe profilul de Facebook in perioada asta.(faci click pe “Update” unde iti apare poza de profil - selectezi “Add frame” si cauti “BT Mic” -e chiar primul rezultat care iti apare) si un banner pe care il poti pune pe site-ul tau, cu link inspre blog.

Iar daca ai alte idei de sustinere a afacerilor mici, scrie-ne la adresa despreafacerimici@btmic.ro.

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic