Cumpara de la o afacere mica

Fotografia sentimentului - emotia momentului

oct. 08, 2020

Buna! Suntem Marian si Daniela. Pasionati de fotografie pana in varful urechilor, am reusit sa facem din asta o mica afacere cu mari satisfactii. Dar sa iti povestim de la inceput.

In 2009, Daniela mi-a daruit un aparat de fotografiat. N-am facut altceva decat sa ma joc cu el, dar in joaca mea m-am apucat sa ii descopar fiecare butonas si functie, iar pasiunea pentru fotografie mi-a intrat in sange. Din 2009 si pana azi am investit in aparate si am continuat sa studiez fotografia, sa particip la competitii si sa organizez workshopuri din dorinta ca aceasta comunitate a fotografilor sa fie din ce in ce mai puternica. Pasiunea mea a fost contagioasa si pentru Daniela. Ea a inceput cu fotografia de nou-nascuti cand la o sedinta foto cu un bebelus imi tot explica cum sa incadrez, iar in final, pentru a intelege ce doreste, i-am pus aparatul in mana. Cadrul era perfect.

Asa am inceput, si cu multa munca ne-am facut un renume in randul fotografilor din Constanta. Insa nu ne limitam la orasul in care locuim, ci avem clienti atat din restul tarii, cat si din strainatate. Suntem cunoscuti ca fiind fotografi de evenimente insa suntem pasionati de oameni asa ca facem mai multe tipuri de fotografie, de nou-nascuti, de familie, de cuplu.

Fotografiile noastre spun cel mai bine ce facem

Cu oricata pasiune v-am povesti noi despre ceea ce facem, tot mai graitoare sunt imaginile. Asa ca, daca vrei sa vezi cum transformam momentele din viata ta in amintiri deosebite, te invitam sa intri pe www.mariansterea.ro, pe www.danielasterea.ro sau pe paginile de Facebook si Instagram cu aceleasi nume.

Cum ne-au afectat restrictiile din perioada de criza?

Fotografia este o meserie ce implica lucrul cu oamenii, iar in conditiile acestei pandemii exat acest lucru este restrictionat. Avand studio-ul in Vivo Mall, am avut inchis pe toata perioada starii de urgenta, nu am fotografiat deloc. Apoi, din cauza restrictiilor, au inceput clientii sa amane evenimentele pe anul viitor.

Pe de alta parte, la sedintele foto nu stam foarte apropiati si nici nu suntem in numar mare, iar asta a facut ca noi sa avem de lucru in continuare. Din fericire nu suntem axati doar pe fotografia de evenimente, ci avem tot felul de proiecte fotografice mai micute si astfel am reusit sa ne mentinem pe linia de plutire.

In acest moment s-au reluat evenimentele insa intr-o noua formula. Viata merge mai departe, iar clientii s-au adaptat si au inceput sa faca evenimentele pe zi, cu un program scurt si cu mai putini invitati. Dar cu totii isi doresc sa imortalizeze momentul in fotografii deosebite. Iar pentru asta nu este indispensabil sa stam foarte apropiati, lucru care ne ajuta foarte mult la continuitatea afacerii noastre si in perioada aceasta.

In ciuda greutatilor…

Credem ca poti cunoaste cu adevarat fericirea cand reusesti sa faci din pasiunea ta un mod de viata. Noi iubim fotografia, iubim sa transformam momentele in emotii perfecte si sa le dam o forma vizuala inedita. Iubim sa lucram cu OAMENII din jurul nostru. Pentru noi fotografia nu este despre cele mai scumpe sau noi camere.

Altminteri, banii ii investim cu drag in echipamente, mai ales daca e vorba despre lumini. Pentru noi, chiar si astazi, raman valabile cuvintele lui Annabel Williams: fotografia este 90% psihologie si 10% tehnica. 

 

Cu drag,

Marian si Daniela

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic