Cumpara de la o afacere mica

Woodbe – Produse de lemn cu iz romanesc

dec. 18, 2020

Salut, noi suntem Renu si Dani! Iar astazi iti vom povesti despre cum ne-am urmarit visul si am pus pe picioare mica noastra afacere.

Suntem doi tineri din Piatra-Neamt si am pornit de la ideea unei afaceri cu produse de nisa, care sa ne permita libertatea de a ne stabili singuri programul si de a fi proprii nostri sefi. Rasfoind idei potentiale de afaceri prin paginile online, am cochetat cu ideea imbinarii tehnologiei cu prelucrarea lemnului si uite asa a aparut Woodbe.

Ce fac produsele Woodbe atat de speciale?

Faptul ca gandim impreuna fiecare produs, iar fiecare obiect este rezultatul muncii de echipa. Asa se face ca Dani este cel care taie, frezeaza si asambleaza produsele, in timp ce Renu este cea care le finiseaza, picteaza si ambaleaza. In esenta, Woodbe se traduce prin produse din lemn nobil, lucrate cu mult suflet si menite sa aduca un strop de natural, util si frumos in viata clientilor nostri.

Cine sunt clientii nostri?

Persoane din toate zonele tarii, in general cu varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani. Sunt oameni indragostiti de frumos si de lemn, care pun pret pe simplitate, functionalitate si naturalete. Fiecare client este pentru noi un prieten care are incredere in ceea ce facem.

Unde ne gasiti?

Vindem exclusiv online, in magazinul nostru virtual woodbe.ro, insa preluam comenzi si la numarul de telefon 0740.519.081. In cazul in care iti e mai usor sa ne scrii direct ce ti-ai dori, ne gasesti pe paginile de Facebook si Instagram.

Ce le-am transmite antreprenorilor in aceasta perioada?

E greu sa dai sfaturi altcuiva, mai ales cand esti atat de tanar in aceasta activitate. Uneori este bine sa stii cand sa te opresti, alteori este cel mai indicat sa continui, in ciuda greutatilor. Ce ni se pare noua cel mai important este sa cauti bucuria in ceea ce faci si sa incerci sa aduci o mica parte din aceasta si in viata clientilor tai.

 

Cu drag,

Renu si Dani

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic