Start Online

ABM Fashion

iul. 22, 2021

Salut. Sunt Bianca de la ABM Fashion si am inceput afacerea mea cu imbracaminte de ocazie pentru copii in 2007.

Pana in 2020 am comercializat in magazinele fizice pe care le aveam in Brasov rochite, costume, trusouri pentru botez, incaltaminte, accesorii, cam orice la ce te-ai putea gandi pentru copii, de la cei mici-mici, nou-nascuti, pana la adolescenti de 14 ani.

Cum e trecerea in online?

Daca pana in 2020, online-ul nu mi se parea foarte important pentru un business ca al meu, anul trecut a fost unul determinant in a ma convinge ca trebuie sa fac acest pas. In plus, faptul ca din ce in ce mai multi clienti isi doreau sa poata achizitiona produsele noastre si online si ne intrebau daca avem site, m-a motivat sa incep acest demers si sa particip in proiectul Start Online by BT Mic: provocarea si ocazia perfecta sa fac pasul.

Programul a fost unul concentrat si complet. Multa, foarte multa informatie. Pentru cineva care nu are cunostinte de e-commerce, as putea zice ca e un program intens. Dar am inteles ca scopul lui este ca la final sa ne descurcam singuri cu magazinul online: de la incarcat de produse la a ne face reclama online. Si sunt foarte multumita de rezultatul final: ABM Fashion.

Care a fost provocarea cea mai mare din program?

Online-ul in sine mi se pare o provocare pentru afacerea mea. Mereu am considerat ca oamenilor le place sa vada ce cumpara, sa simta materialul, sa observe detaliile produsului. Cum sa fac sa transmit toate astea intr-o poza si o descriere? Dar am avut consiliere in cadrul programului si pe acest lucru si sper ca am reusit.

Ce te motiveaza?

Faptul ca vreau sa imi duc afacerea la un alt nivel, sa nu ma opresc acum cand pare ca s-au asezat din nou lucrurile. Cu magazinul online, incepe cu siguranta o noua fila din povestea afacerii mele si sper ca vom imbraca multi printi si printese din toate orasele din tara.

Ce v-ati propus pentru urmatoarea perioada, dupa lansarea magazinului online?

Sa crestem notorietatea magazinului si sa ne dezvoltam cat mai mult. Toata experienta a fost si un impuls sa incep sa invat mai multe despre e-commerce si promovarea online.

Un gand de final

Daca te gandesti si tu sa iti treci afacerea in online, do it! Este intr-adevar un pas important dar iti ofera o perspectiva noua de dezvoltare a business-ului pe care il ai.