Start Online

Himera Vet

iul. 22, 2021

Buna. Sunt Andreea si impreuna cu sotul meu am deschis farmacia veterinara si pet shopul Himera Vet in anul 2019. De la inceput ne-am propus ca orice client de-al nostru, iubitor de animale, sa plece de la noi multumit atat de produsele achizitionate, cat si de consilierea primita.

 

Ce te-a determinat sa iti deschizi magazinul online?

Perioada pandemiei a dus la o scadere a numarului de clienti, clienti de care am fi putut fi aproape daca aveam si prezenta online, putand astfel sa le furnizam in continuare produsele de care aveau cu siguranta nevoie. Acesta a fost imboldul sa ne apucam de shopul online, iar in plus am simtit ca suntem pregatiti din punct de vedere logistic sa gestionam un magazin online si sa incepem sa investim si in zona asta.

Avem o acoperire mult mai buna asa, ceea ce ne va aduce cu siguranta un plus de clienti multumiti.

 

De ce a fost important pentru tine programul Start Online

Propunerea celor de la BT Mic a picat la fix. Voiam, ca toata lumea, sa trec in online, dar nici nu ma gandeam cate lucruri noi sunt de invatat. Iar acest program te ghideaza in toti pasii si te mobilizeaza pe fiecare etapa.

Pentru mine a fost importanta partea de consultanta individuala, unde am inteles potentialul din online pe domeniul meu, dar si diferentiatorul competitiv cu care pot sa vin, si anume consultanta de specialitate bazata pe cunostintele de medicina vetarinara.

 

Ce strategie ai pentru urmatoarele 3 luni?

Ne-am propus sa profitam de urmatoarea perioada si sa invatam cat mai multe despre administrarea si promovarea magazinului nostru online. Asta e doar inceputul.

 

Un gand pentru antreprenorii care se intreaba daca sa isi deschida un magazin online

Si noi suntem la inceput de drum, dar un lucru este sigur: experienta dobandita in proiectul Start Online by BT Mic o sa ne fie de folos in viitor.

Daca nu incerci, nu ai de unde sa stii cat de benefica poate fi o schimbare de acest gen.