Start Online

Atelier Isabela Teodor

iul. 22, 2021

Salutare. Sunt Isabela si mi-am deschis atelierul chiar dupa terminarea masterului la Universitatea de Arta si Design, sectia Design Vestimentar. Simt ca acesta e domeniul si locul in care ma regasesc cel mai mult iubesc ceea ce fac asa ca ma simt implinita si fericita cand aduc un zambet clientelor mele. In special realizez rochii pentru evenimente, insa gasesti la atelierul meu si produse de zi cu zi sau articole la comanda.

Despre noul tau magazin online…

Pandemia a fost un factor decisiv in decizia de a-mi deschide un magazin online, cu toate ca simteam de ceva vreme ca trebuie sa fac acest pas. Asa ca proiectul Start Online by BT Mic a venit la momentul potrivit si a fost un sprijin generos. In trecut am mai avut o tentativa cu un site de prezentare, dar este total diferit de a avea un magazin online.

Provocarea cea mai mare in program?

Pentru mine a fost o provocare sa ma incadrez in timp si sa ajung la numarul de produse necesar in shop pana la lansarea lui deoarece eram in plin proces de productie cu noi modele. Si pe langa realizarea lor efectiva, era nevoie si de fotografierea lor. Rezultatul? Poti intra cand vrei pe site, sa vezi toate produsele.

Ce crezi ca se va intampla de acum incolo?

Sunt convinsa ca pasul spre online ma va ajuta sa cresc ca brand si sa ajung mai usor la clientele din toata tara. Asta va duce cu siguranta si la cresterea vanzarilor.

Care e strategia ta acum?

Mi-am propus ca acest site sa fie ca si copilul meu, un loc in care sa investesc constant energie, pe o perioada nedeterminata. Primele luni strategia mea este bazata pe cresterea notorietatii brand-ului prin promovare pe retelele de socializare, dar si cu ajutorul unor influenceri. Imi doresc sa vin lunar sau cel mult la 2 luni cu mici colectii noi pentru diverse tipuri de ocazii.

Un gand pentru antreprenori

Le doresc tuturor antreprenorilor mult curaj si determinare pentru a trece in online pentru ca acesta este cu siguranta viitorul.