Start Online

YOU&ME

iul. 22, 2021

Buna. Sunt Lacramioara de la YOU&ME, un brand de imbracaminte pe care l-am crescut incepand din 2005.

Totul a inceput cu o vizita in America unde am fost fascinata de cum aratau magazinele, cum erau amenajate, cum erau puse in valoare hainele, in Romania in acea perioada neexistand asa ceva. Am venit in tara pusa pe fapte mari si mi-am deschis primul magazin pe care l-am numit YOU&ME. De atunci doar asta fac si pot spune cu mandrie ca este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat: in momentul de fata YOU&ME are trei magazine de haine pentru femei, in Brasov.

Afacerea mea s-a desfasurat tot timpul in spatii fizice, am crescut usor, deschizand treptat cate un magazin. Dupa cel de-al treilea magazin, am realizat ca deserveam intru totul zona Brasovului si ca orice crestere a afacerii ar fi insemnat deschidere de magazine in alte orase. Ultimul an mi-a aratat ca nu ar fi fost cea mai buna strategie de business.

Cum am vazut eu online-ul?

Pana la pandemie, am cochetat cu online-ul la un nivel redus, un pic pe Facebook, dar nimic consistent. Situatia din ultimul an m-a facut sa realizez cat de important este sa ai o afacere prezenta, vizibila, cunoscuta in online. Cat de usor este pentru un antreprenor sa faca pasul spre e-commerce? La nivel teoretic, este usor. La nivel practic, insa, uneori nu stii cum sa o apuci. Mi-am dat seama ca trebuie sa incep sa vand in online, dar mi-am dat seama si ca un magazin online inseamna mai mult decat niste produse urcate pe un site. Iar eu nu stiam sa VAND online.

Magazinul meu online

Intr-o zi am primit un telefon de la BT MIC si mi-au povestit despre programul START Online. Nu am ezitat nici macar o secunda, am spus DA din toata inima. Cel mai important pentru mine a fost ca am avut ocazia sa invat pas cu pas ce inseamna sa ai un business online, de la administrarea magazinului online pana la promovarea lui si realizarea unor campanii de marketing digital eficiente.

Iar acum pot sa zic ca YOU&ME este la un nou inceput! Sunt mandra de site-ul nostru si sunt sigura ca vom trece la nivelul urmator, vom deveni mult mai cunoscuti pe plan national, nu doar in Brasov. Pornim cu entuziasm, constienti ca e mult de munca in spatele magazinului online, dar cu o baza de cunostinte si cu o intelegere a mediului online care ne vor ajuta sa ne pozitionam si in online asa cum am reusit cu magazinele fizice.

Care ar fi cea mai mare satisfactie adusa de magazinul online

Vanzarea, desigur dar nu oricum. Imi doresc sa vad in review-urile de pe magazinul online ceea ce am auzit de fiecare data de la clientele noastre care au cumparat din magazinele fizice: “Hainele voastre sunt cu adevarat speciale”, ‘’La voi gasim mereu altceva”. Avem intr-adevar produse deosebite ca material si croiala. Asta ar fi satisfactia mea cea mai mare.