Start Online

Kosmo Line Spa

iul. 22, 2021

Salut. Eu sunt Florentina de la Kosmoline, iar povestea mea in antreprenoriat a inceput in anul 2008, din pasiune pentru cosmetice si ingrijire naturala.

Dupa ce am terminat Facultatea de Chimie din Bucuresti, mi-am inceput cariera cu 10 ani de activitate in domeniul cercetarilor stiintifice, iar apoi am experimentat de-a lungul anilor ce inseamna sa fii director de productie si sef intr-un laborator de analize chimice. Toata experienta acumulata a facut sa reusesc sa dezvolt propria linie de produse cosmetice sub brandul Kosmo Oil.

Inainte de magazinul online

Afacerea a crescut treptat, dar constant, in mediul fizic si am devenit din ce in ce mai prezenti cu produsele noastre in saloanele de cosmetica. Pentru noi “online” a insemnat mult timp o pagina de prezentare. Chiar daca in trecut ne mai gandisem ca ar fi bine sa avem un magazin online, abia in perioada pandemiei am simtit mai mult ca oricand ca produsele Kosmo Oil nu pot ajunge la noi potentiali clienti daca lipseste acel buton magic denumit “adauga in cos”.

Despre programul Start Online si provocarile lui

Cand BT Mic m-a abordat pentru includerea in proiectul Start Online, oferindu-mi acest ajutor in crearea magazinului am simtit ca este o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratez sub nicio forma. Nu as zice ca au fost provocari, ci o consitientizare ca un magazin online la fel ca unul fizic, necesita munca si implicare. Din fericire, am avut alaturi de noi specialisti care ne-au oferit consultanta pe fiecare etapa din realizarea magazinului.

Ce ti-ai propus pentru urmatoarele 3 luni?

Pe scurt, as vrea ca produsele cosmetice naturale profesionale pentru intretinere corporala din brandul Kosmo Oil sa devina cat mai cunoscute. Voi lansa campanii de promovare a noului magazin online, in care clientii se vor bucura de beneficii cum ar fi reduceri in cosul de cumparaturi, transport gratuit peste o anumita suma, testere gratuite si multe altele. In paralel, cu ajutorul partenerilor din acest program, voi face treptat rebranduirea produselor Kosmo Oil.

Ce te motiveaza sa duci mai departe afacerea?

Momentele de confesiune ale clientilor mei, intotdeauna pozitive, ma motiveaza total si ma incarca cu o energie fara limite. Iar acum simt ca pot ajunge mai usor la clienti din toata tara.


Un gand pentru antreprenorii care se gandesc daca sa treaca in online

Ii incurajez pe toti antreprenorii sa treaca in online pentru ca am convingerea ca este un canal prin care vom fi din ce in ce mai prezenti in viata clientilor nostri.