Start Online

Curcubeu pe Cerul Gurii

iul. 22, 2021

Buna. Suntem Iulia si Gabriel de la Curcubeu pe Cerul Gurii. Afacerea noastra a inceput prin infiintarea unei mici productii de patiserie, care s-a dezvoltat pe parcursul anilor, produsele fiind cele clasice. Ceea ce ne diferentiaza insa este faptul ca toate produsele sunt naturale, fara prafuri sau aditivi.

Ce te-a determinat sa faci trecerea din offline in online?

Ideea de a trece in online a venit acum ceva vreme, cand am observat ca apetitul clientilor pentru comenzile online este in crestere in zona noastra. Cu toate astea, factorul accelerator, decisiv, care ne-a determinat sa trecem de la idee la ceva concret, a fost pandemia. Proiectul Start Online by BT Mic a venit ca o oportunitate pentru noi, in acest moment considerand ca suntem aproape pregatiti pentru provocarea lansarii unui magazin online.

Despre program si provocarile lui

Putem spune ca este un program complet. Pe parcursul lunilor de desfasurare am trecut prin toate etapele dezvoltarii unui magazin online si am invatat toate aspectele esentiale de la cum sa asiguram o experienta de calitate utilizatorului la cum sa monitorizam activitatea prin Google Analytics. Programul vine ca un sprijin, provocarea va fi sa reusim prin campaniile de marketing online sa ajungem la toti brasovenii.

Ce te motiveaza sa duci afacerea ta mai departe?

Reactia pozitiva a clientilor si a partenerilor nostri atunci cand vine vorba despre calitatea produselor noastre. De la placinte cu mere, branza sarata sau dulce, la strudele, cornulete sau saleuri, orice produs gustat aduce un zambet pe buze. Un adevarat Curcubeu pe cerul Gurii.


Ce ti-ai propus pentru urmatoarele 3 luni? Care e strategia ta?

Strategia pe urmatoarele 3 luni este sa testam modalitatea de vanzare online in scopul imbunatatirii acestui proces astfel incat la sfarsitul celor 3 luni sa avem un magazin online eficient care sa fie in topul cautarilor consumatorilor de acest tip de produse.


Un gand pentru antreprenorii care se gandesc daca sa treaca in online

Recomand antreprenorilor sa faca pasul si in online, deoarece adaptarea la piata a devenit o cerinta a clientilor actuali, iar pentru a supravietui, un business trebuie sa acorde o atentie speciala acestei tendinte.