Start Online

Miclean Zootehnia

iul. 22, 2021

Salutare. Sunt Marius, veterinar si antreprenor din anul 2008. Atunci am infiintat Miclean Zootehnia, o afacere de familie care se ocupa cu comercializarea de furaje, mancare pentru caini si pisici, seminte, bulbi de flori, produse pentru intretinerea plantelor, cu alte cuvinte, tot ce ai nevoie pentru gradina ta.

Cum ai decis sa intri in mediul online?

Trecerea in online a venit odata cu proiectul Start Online by BT Mic. A inceput ca o provocare, nu aveam habar de nimic legat de mediul online, dar stiam ca deja o parte din firmele care comercializeaza aceleasi produse ca mine si-au deschis magazine online. Am participat la meeting-urile online organizate de cei de la BT Mic si uite asa am inceput, cu pasi marunti.

Etapa cea mai dificila din program

Pentru mine, partea de legislatie. Este important sa intelegem termenii in care ne putem desfasura activitatea in online, care sunt drepturile si obligatiile noastre si ale clientilor, care sunt reglementarile din acest mediu.

Cum crezi ca te va ajuta in afacerea ta pasul catre online?

Avand in vedere ca acum ne bucuram de acoperire la nivel national, ne dorim ca mai multi clienti potentiali sa afle de ofertele noastre. Si desigur, vrem ca vanzarile sa creasca la un nivel mai bun.

Ce te motiveaza sa duci mai departe afacerea?

Fiind de profesie medic veterinar, mereu mi-am dorit ca ceea ce fac sa ajute atat crescatorii de animale, fermierii, cat si pe cei care au animale de companie. Si ma bucura ca nu fac doar vanzare de produse, ci pot sa ofer sfaturi si consiliere clientilor mei. In plus, Miclean Zootehnia este o afacere de familie in care ne implicam toti si ne dorim sa ajungem la un nivel inalt, iar dupa aceasta sa o lasam mai departe copiilor nostri.

Ce iti propui pentru urmatoarele 3 luni?

Sa avem o reclama buna, o strategie de marketing care sa ne ajute sa pornim afacerea in online, sa o punem pe picioare, sa ne familiarizam cu mediul online si sa crestem numarul de comenzi. Mi-as dori ca toti fermierii si iubitorii de animale din tara sa afle de existenta magazinului nostru online.

Un gand pentru antreprenorii care se gandesc daca sa treaca in online

Daca au posibilitatea sa treaca in online, sa faca acest lucru. E o oportunitate de viitor, iar odata ajuns in online, lucrurile devin mult mai simple.