Tu ce ai face cu o ora în plus?

Echipa Educatia vederii are mai mult timp pentru a-si face cunoscute proiectele

apr. 13, 2022

Salut, eu sunt Flavius - fondator al business-ului Educatia Vederii. Am lansat proiectul dupa ce am vazut eu insumi beneficiile exercitiilor oculare pentru ovedere relaxata si mai clara. Mi-am completat treptat stilul de viata cu un plan alimentar si am acordat mai multa atentie laturii psiho-emotionale.

Am reusit astfel sa scap de dedendenta de ochelari si mi-am propus sa-i ajut si pe altii sa se bucure de cunostintele mele.

Acum, in 2022, avem platforma Educatia Vederii cu care ne promovam si cu ajutorul careia mii de participanti acceseaza lunar cursurile gratuite sau platite pe care le sustinem. Echipa este formata din 7 persoane (angajati si colaboratori) si planuim sa ne marim echipa si activitatea in fiecare an.

BTMic ne-a ajutat sa cream un stoc suficient de GEO (Ghidul de Exercitii Oculare), sa continuam sa ne dezvoltam afacerea fara sa ne oprim din promovare, cum am facut anterior.

Astfel ne putem concentra pe promovarea Maratonului gratuit de Exercitii Oculare care il face cunoscut pe GEO, stiind ca avem destule materiale pentru toti cei interesati. Sau de ce nu, sa ne luam timp pentru activitati creative sau momente de relaxare.

Tu ce ai face cu o ora in plus?