Tu ce ai face cu o ora în plus?

Empanadas Factory are acum mai mult timp de petrecut ca o familie

apr. 13, 2022

Salut! Suntem Cecilia si Adi, fondatorii Empanadas Factory 😊

Ne-am dorit mult sa avem un business impreuna, un business cu propriile reguli si produse, in care sa ne unim toata creativitatea. Am adus in Romania un preparat traditional argentinian, caruia i-am adaugat un mic “twist”, prin combinarea ingredientelor internationale pentru a crea propria versiune delicioasa: empanadas.

Am deschis business-ul in martie 2020 si nu a fost chiar atat de usor sa introducem pe piata HORECA un produs cu totul nou pentru majoritatea oamenilor. Dar noi credem ca am reusit. Am fost si suntem un business bazat in totalitate pe delivery. In delivery, la fel ca in toate aspectele care tin de viata de antreprenor, fiecare timp castigat e un beneficiu.

Datorita BT Mic am reusit sa marim capacitatea de productie, am cumparat echipamente noi si am semnat contracte nationale pentru a franciza business-ul nostru. Am aplicat online, e mult mai practic si astfel am scutit cateva drumuri la banca. Am avut mai mult timp de petrecut ca o familie, nu doar din postura de ''colegi de munca''.

Tu ce ai face cu o ora in plus?