Tu ce ai face cu o ora în plus?

Tu ce ai face cu o ora în plus?

apr. 12, 2022

Afacerile mici au de cele mai multe ori in spate un antreprenor care jongleaza cu toate rolurile… in acelasi timp. Ai putea gandi: ce coordonare, cum reuseste sa le faca pe toate? Ei bine, uneori se bucura de micile victorii, alteori da de provocari la tot pasul. Dar ce e cel mai important e ca gaseste mereu solutii sa le depaseasca.

Timpul e tot mai scurt, dorinta de a reusi mereu mai mare, iar fiecare aspect care-i face viata mai usoara e mai pretuit. Asa vedem noi afacerile mici cu potential. Oameni si idei impreuna, determinare si sprijin care sa le dea avant pentru noi etape.

Un sprijin de la BT Mic pentru care pot aplica rapid, online si la orice ora. Un proces rapid, personalizat, care le salveaza timp si costuri. Scutesc cel putin o ora din timpul lor daca primii pasi pentru a-l obtine ii fac online.

O ora in plus petrecuta alaturi de familie, dedicata pasiunilor sau de ce nu, planurilor de viitor. Le-am trecut pragul si i-am intrebat cum i-a ajutat, concret, asta. Hai sa vedem ce ne-au spus! 😊