Tu ce ai face cu o ora în plus?

Nava Food are mai mult timp de explorat retete inedite

apr. 13, 2022

Eu sunt Andra, fondatoare si “master chef” pe Nava Food, un delivery cu mancare preparata doar din plante.

Cred mult in ideea ca binele creste bine si ca ajutand oamenii într-un mod care conteaza pentru ei, poti sa le schimbi viata. Asa ca mi-am dorit sa transpun acest principiu in construirea unui business. NAVA FOOD este despre aceasta mancare care te poarta în tot felul de calatorii, este despre miscare, schimb, curiozitate, joaca, dar si despre grija, responsabilitate si asumare.

Am pornit proiectul bazandu-ma pe fonduri europene. Asta inseamna de cele mai multe ori intarzieri in primirea finantarilor. Tot procesul a durat cateva luni, de la aplicare pana la primirea efectiva a banilor. Am realizat ca in tot acest timp nu voi putea sustine businssul din fonduri proprii si din veniturile generate de business. Asa ca am apelat la creditul BT Mic.

Banii primiti mi-au asigurat acoperirea tuturor cheltuielilor operationale pentru continuitatea business-ului si un fond minim pentru a sustine planul de promovare in meniul online a brandului NAVA FOOD.

Am aplicat online. Timpul e foarte pretios pentru un antreprenor si mi se pare esential sa alegi solutii optimizate care te salveaza de timp pierdut. Tot procesul de aplicare si de obtinere a creditului a fost foarte rapid si usor, ceea ce m-a ajutat enorm.

Atunci cand castig niste timp, fac cercetare pe partea de retete, ma plimb intr-un loc verde si izolat ca sa imi linistesc gandurile, ies la plimbare cu bicicleta, dau o fuga cu placa pe partie, depinde de sezon si nevoia de moment.

Tu ce ai face cu o ora in plus?