AMcustoms a prins contur cand un prieten pasionat de domeniul auto mi-a propus sa incepem acest business impreuna**. Si cum povestea noastra avea nevoie si de un inceput pe care sa-l tinem minte… am pornit cu banii obtinuti din vanzarea autoturismelor noastre.

11 ani mai târziu, afacerea a ramas în responsabiliatea mea, impreuna cu placerea de a fi inconjurat de autoturisme si oameni pasionati. Tinem cont de nevoile clientilor ca sa le putem oferi servicii de calitate. BT mic mi-a oferit sustinerea de care aveam nevoie intr-un moment putin mai dificil, de acolo linistea si timpul de a ma putea ocupa de proiectele viitoare.

Am ales BT Mic pentru ca a fost totul simplu, rapid si eficient. Am adaugat la ei pe site cateva date si am aflat daca sunt eligibil sau nu. Mai mult, am putut face o simulare in functie de nevoi si de posibilitatea de plata pe care o pot avea la momentul respectiv.

Ce fac cu o ora din timpul meu? Multe sau nimic, depinde de mine. Dar cred ca trebuie sa apreciem fiecare moment, fiecare ajutor, pentru a ne putea bucura de fiecare secunda in plus. 😊

Tu ce ai face cu o ora în plus?

0%