Tu ce ai face cu o ora în plus?

Sushi Gallery are mai mult timp pentru dezvoltarea businessului

apr. 13, 2022

Salut! Sunt Olga. Am revenit impreuna cu sotul meu in Romania in anul 2018. De atunci ne-am dorit o afacere cu un meniu fin, select, un brand nou care sa devina recunoscut pentru calitatea sa. În 2020 am reusit sa deschidem primul local Sushi Gallery in cartierul rezidential in care locuim.

Am fost afectati de limitarile pandemiei COVID 19, dar am reusit repede sa ne reorientam spre livrari la domiciliu, astfel ca în 2021 am devenit pe bune cel mai cunoscut brand de sushi din Nordul Bucurestiului.

Aveam planuri de dezvoltare si exact cand am gasit locatia potrivita pentru noi, am primit sustinerea necesara de la BTMic - sustinerea care am folosit-o pentru a garanta contractul de inchiriere a noului spatiu.

Totul a fost on-line: examinarea ofertei, completarea cererii si anexarea de acte. A fost atat de simplu ca la inceput nici nu am inteles ca am aplicat pentru un credit. A doua zi am fost sunati de un coleg de-al lor si am aflat ca am fost eligibili.

Am economisit o gramada de timp: fara deplasari la banca, fara stat in trafic, fara o sumedenie de acte inutile, pentru mine, ca mama a doi copii mici a fost extrem de util. Timpul economisit l-am petrecut cu mare placere cu cei mici, pentru care nu prea am timp acum - provocarile perioadei sunt prea mari. Preturile pentru materie prima, pentru servicii, pentru combustibil ma fac sa caut in permanenta oferte mai bune, doar sa nu scad calitatea produsului final. Dar sunt sigura ca BT Mic este intotdeauna aproape ca sa ma sustina.

Tu ce ai face cu o ora in plus?