Tu ce ai face cu o ora în plus?

Brainy Kids are mai mult timp de pregatit experiente de invatare pentru cei mici

apr. 13, 2022

Sunt Oana, iar povestea mea se contureaza prin cele mai frumoase roluri: mama, sotie si psiholog. Rolul profesional s-a invartit mereu in directia formarii, iar BRAINY kids a luat nastere dintr-un joc de cuvinte. BRAINY reflecta trasaturi ce ne reprezinta: brightness, rise, awarness, ideas, natural si yourself.

BRAINY kids a prins contur in vara anului 2020, intr-un an atipic, plin de incertitudine. Inceputul a fost un carousel emotional, insa acum, dupa 1 an si jumatate de activitate, BRAINY kids gazduieste 13 copii pentru care fiecare zi e o experienta.

Prin BT mic am reusit sa ne indeplinim tot ceea ce ne-am propus. Aceasta sustinere, alaturi de resursele proprii, s-a concretizat prin dezvoltarea unei noi grupe de copii si suplimentarea personalului.

Anul 2022 a inceput pentru noi cu provocari. Am reusit sa achizitionam spatiul in care ne desfasuram activitatea, iar acest lucru ne ambitioneaza sa continuam povestea BRAINY kids la cele mai inalt nivel.

Timpul este limitat pentru un antreprenor, in contextul actual. In acest moment suntem in plin proces de autorizare la Ministerul Educatiei, iar solutia celor de la BT Mic ne-a scutit de mult timp. A fost un proces simplu, am aplicat online, am trimis documentele, iar in cel mai scurt timp am reusit sa semnam finantarea.

Tu ce ai face cu o ora in plus?