Cumpara de la o afacere mica

Am renuntat la doctorat si am inceput un business

sept. 10, 2020

Salut! Sunt Ramona, iar azi o sa iti povestesc despre mica mea afacere.   

A inceput ca o provocare pentru mine, sa fiu sincera. Asta pentru ca imi cautam deja de ceva vreme,  pentru cununia mea, un costum made to measure, care sa ma faca sa ma simt sigura pe mine si puternica. Nu am gasit nimic care sa ma multumeasca. Pana la urma, am cumparat unul, insa nu era ACEL costum. Uite asa, mi-am dat seama atunci ca trebuie sa mai fie si alte persoane ca mine si ca va trebui sa fac ceva in privinta asta.

Ce a urmat? Ei bine, am renuntat la doctorat si am inceput un business din pasiune. Mi-au trebuit doar cateva luni. In februarie 2018, am si deschis showroom-ul Costume cu ATITUDINE.

 

De ce crezi ca am ales numele Costume cu ATITUDINE?

Pentru ca la noi costumele se personalizeaza pana la cel mai mic detaliu si construim un produs unic pentru fiecare client in parte. Care sa ii dea un boost de atitudine.

Mai mult, totul este gandit ca o experienta unica: de la programarea in showroom, atmosfera construita si modul in care e tratat clientul, pana la finalizea produsului mult dorit. Croim mai mult decat tinute deosebite, croim experiente de neuitat. Si in felul acesta, luam si noi parte la cele mai importante evenimente din viata lui si reusim sa ii punem in valoare trasaturile in momente cheie.

Nu esti genul care se imbraca la costum?

Te inteleg, cateodata si eu prefer alte tinute, de aceea nu facem DOAR costume. Iar clientii nostri nu sunt DOAR femeile: pentru femei facem fuste, pantaloni, sacouri, camasi si paltoane, iar pentru barbati facem sacouri, pantaloni, veste, camasi si paltoane.

Care sunt lectiile mele de antreprenoriat? O sa incerc sa ma rezum doar la cateva

Daca cumva esti antreprenor, sfatul meu pentru tine e: investeste! Investeste in calitatea produselor tale si mentine aceasta calitate – clientul revine si iti recomanda alti clienti daca tu tii de calitate produselor pe care le oferi.

Investeste in marketing si brand! In lunile astea, chiar daca am fost  nevoiti sa inchidem showroom-ul, am continuat sa le povestim clientilor despre ce facem si mai ales cum facem pe Facebook si Instagram. Iar lucrul asta a ajutat foarte mult: cand am redeschis showroom-ul, deja aveam clienti in lista de asteptare.

Investeste in scopul pe care il are afacerea ta: orice client trebuie sa plece cu zambetul pe buze de la tine, incantat de experienta pe care i-ai oferit-o.

Unde ne gasesti?

Suntem foarte activi pe retelele de socializare, asa ca ne gasesti pe Facebook Costume cu ATITUDINE si pe Instagram @costumecuatitudine 

Sau poti sa treci oricand si pe la showroom-ul nostru din Iasi, de pe Str. Sararie, Nr. 166.


Cu drag,

Ramona, mama lui Marcu, sotia lui Alin si omul din spatele Costumelor cu ATITUDINE

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic