Bună. Sunt Marian și muncesc cu drag și spor în HoReCa de la 16 ani. Am început că spălător de vase într-o bucătărie și în alți 16 ani am trecut prin toate posturile: piccolo, ospătar, ajutor de barman, barman, bar manager, manager și general manager. Dar hai, mai bine, să îți povestesc despre DOT sau toată experiență mea de până acum, pusă într-o farfurie, într-un pahar și într-un zâmbet.
După atâția ani de experiență în restaurante, să-mi deschid o afacere în acest domeniu a venit natural. Idealul meu era să am un spațiu fain, în care clientul să se simtă bine, relaxat, să se bucure de timpul petrecut cu prietenii, să mănânce o gustare bună, iar seară să închine un pahar într-o atmosfera veselă.
De aici ideea DOT – District of Toast. Apoi, chiar dualitatea cuvântului toast care înseamnă deopotrivă invitația la a închină o băutură în cinstea cuiva cât și o mâncare casual, rapidă, ne-a dat ideea de ce am putea servi în districtul nostru.