Cumpara de la o afacere mica

One Beauty – salonul din Galati care te face sa fii „THE ONE”

sept. 09, 2020

Buna. Sunt Rodica si as vrea sa iti spun cateva cuvinte despre cum visul unei adolescente poate ajunge o afacere de succes.

Ca pustoaica de liceu, obisnuiam sa ma machiez singura. Si pentru ca imi iesea bine, colegele si prietenele au inceput sa ma roage sa le machiez si pe ele. In 2013, la 17 ani, am facut un curs de make-up de baza si am realizat ca ma fascineaza acest domeniu. Am inceput sa am din ce in ce mai multe solicitari de machiaje. Iar eu am continuat si cu alte specializari in domeniul beauty: aplicare extensii de gene sau cursuri de micropigmentare sprancene. Calitatea serviciilor a atras un numar mare de cliente, astfel luand nastere primul meu salon, micut, intr-o zona mai retrasa a Galatiului dar caruia ii treceau pragul tot mai multe doamne si domnisoare dornice de schimbari.

Pentru confortul clientilor si din dorinta mea de a asigura serviciile de beauty intr-un cadru foarte modern, in februarie 2019 am deschis clinica de infrumusetare One Beauty, intr-o locatie cu un design unic si elegant.

 

Ce servicii oferim mai concret?

Servicii de infrumusetare personalizate, oferite tuturor doamnelor si domnisoarelor care isi doresc imbunatatiri la nivelul aspectului fizic, servicii precum micropigmentarea sprancenelor, coafor, extensii din par natural, cosmetica, tratamente faciale complexe, machiaj profesional si extensii de gene.

Cum a fost anul acesta pentru afacerea mea?

Pe de-o parte anul 2020 a venit cu inca un vis implinit, in ciuda perioadei dificile prin care am trecut si trecem cu totii. La demisolul clinicii am deschis Salina Mineral Health, construita din sare naturala, pentru a ajuta persoanele cu diverse afectiuni respiratorii, adulti si copii, dar si pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca imunitatea, sa reduca efectele stresului si oboselii, sa sustina detoxifierea organismului si regenerarea pielii.

Pe de alta parte, din motive de criza sanitara, doua luni am fost nevoita sa inchid ambele activitati. Am ramas ca prezenta in online, atat pe Facebook One Beauty si Salina Mineral Health Galati, cat si pe Instagram @onebeautyclinic pentru a ne mentine in contact cu clientela noastra. Dar aceasta este o afacere care prin natura ei presupune prezenta fizica.

Cum se resimt lucrurile de la redeschidere?

Imediat dupa redeschidere am simtit un flux mai redus de clienti, insa in prezent lucrurile isi revin. Clinica a fost reorganizata astfel incat sa se respecte toate masurile de protectie pentru clienti si personalul nostru. Sunt un om ambitios si optimist, nu cred ca un obstacol te doboara, ci doar iti pune la incercare capacitatea de adaptare. Iar noi ne-am adaptat.

Satisfactia mea personala, la 24 de ani…

Faptul ca reusesc sa contribui la doua lucruri foarte importante pentru clienti: prin clinica asigur frumusetea clientelor noastre, care pleaca de la salon zambitoare si fericite de aspectul estetic, iar prin salinoterapie contribui la sanatatea clientilor, fiind o terapie accesibila tuturor, dar cu beneficii multiple si sesizabile. Va asteptam in Galati sa va convingeti!

 

Cu drag,

Rodica

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic