Cumpara de la o afacere mica

Sanatatea incepe cu apa curata!

sept. 24, 2020

Salut. Sunt Camelia si vreau sa iti povestesc cum mi-am pornit mica afacere, imbinand pregatirea mea de inginer hidrotehnist cu experienta in vanzari.

As incepe prin a-ti spune ca sunt un om perseverent atunci cand cred cu tarie in ceva. In 2011 lucram la o companie care se ocupa de vanzarea de echipamente pentru filtrarea apei.

Lucram de ceva timp, dar aveam si alte idei despre cum as face eu lucrurile. Asa am ajuns sa infiintez firma ARPEDIA, din convingerea ca pot oferi oamenilor un produs care le imbunatateste calitatea vietii, sanatatea si in acelasi timp cu increderea in modul in care doream sa imi desfasor eu afacerea. Si iata, am ajuns deja la aproape 10 ani de experienta antreprenoriala.

Apa curata este sanatate curata! Iar noi oferim echipamente specifice si servicii care imbunatatesc calitatea apei unui consumator casnic sau industrial, aducand-o in parametrii doriti de acestia. Mai exact, oferim sisteme de filtrare a apei. Intotdeauna pornim de la problema pe care clientul vrea sa o rezolve legata de apa, iar pe baza buletinului de analiza a acesteia, ii propunem solutia tehnica potrivita.

 

Cu ce clienti lucram?

Majoritatea clientilor nostri sunt familii care locuiesc la bloc si care isi doresc sa nu mai care baxuri de apa, sa aiba apa de cea mai buna calitate in bucataria lor, atat pentru baut cat si pentru gatit. Mai sunt cei care locuiesc la casa si vor sa scape de problema calcarului din apa, sa isi protejeze centrala, masinile de spalat, baile, bateriile prin montarea unei statii de dedurizare. Lucram si cu firmele care opteaza pentru dispensere de apa, oferind apa purificata angajatilor, restaurantelor care gatesc cu apa filtrata, cafenelelor, scolilor, gradinitelor, pensiunilor si hotelurilor.

Lucram in principal in Iasi si in toate judetele din Moldova, dar avem clienti si in restul tarii. Clientii ne gasesc in mediul online, pe site-ul www.arpedia.ro sau www.filtreapaiasi.ro, dar multe persoane vin la recomandarea altor clienti multumiti.

Anul 2020 pana acum…

Fara indoiala, ultimele luni au fost dificile pentru toata lumea si, daca vanzarile pot fi online, serviciile de instalare, mentenanta, intretinere a echipamentelor se fac pe teren, presupun deplasare in locatia clientului. Asadar ne-am adaptat, am luat toate masurile de siguranta si am continuat activitatea cat de bine am putut.  

In momentul de fata putem spune ca suntem in echilibru. Suntem in situatia in care oferim servicii de prima necesitate (cine nu are nevoie de apa?) si, chiar daca nu putem vorbi de crestere, macar functionam si pastram aceeasi calitate a serviciilor noastre. Un lucru pe care l-am observat in aceasta perioada, este ca oamenii sunt mai atenti si mai preocupati de sanatate in general si aici intra si apa pe care o consuma.

Cum cred ca va fi anul 2020 in continuare?

Va ziceam ca sunt perseverenta din fire si cred in aceasta afacere. Nu cred ca va fi usor. Dar merg mai departe avand convingerea ca cei care aleg sa ne devina clienti, vin si revin acolo unde sunt tratati cu respect si unde increderea este ingredientul de baza intre cele doua parti, client- furnizor servicii.

 

Cu incredere,

Camelia

Blogul BT Mic Blogul BT Mic Blogul BT Mic