Start Online

Andrei Radu – recomandari la inceput de business online

iul. 21, 2021

La GPeC, anul acesta, am avut bucuria de a pune umarul la programul Start Online by BT Mic – primul program de accelerare ecommerce din Romania care isi propune sa ajute antreprenorii cu afaceri mici din mediul fizic sa isi deschida magazine online in cadrul unui program integrat.

Din cele 30 de firme selectate initial, 10 companii au avansat in faza de realizare a magazinelor online si sunt astazi lansate prin efortul tuturor celor implicati in program: BT Mic, sustinut de EFSE (Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est EFSE DF), MTH Digital, Gomag, TRUSTED.ro, Hosterion si GPeC.

Felicit initiativa si ma bucur ca facem parte din acest program pentru ca este dezideratul GPeC de 16 ani deja de a contribui la cresterea sectorului ecommerce din Romania prin know-how, bune practici si informatie de calitate, transmise atat in cadrul evenimentelor GPeC, cat si in cadrul cursurilor pe care le organizam. In acest program am contribuit cu know-how si resurse utile in cadrul training-urilor dedicate antreprenorilor, iar prin efortul tuturor partenerilor implicati ma bucur sa vad azi 10 noi magazine online extrem de interesante lansate in piata romaneasca, carora le urez mult succes si spor la conversii”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Pentru aceia dintre voi care cocheteaza cu ideea pornirii unui business online, iata aici cateva recomandari de luat in calcul la inceput de drum (cu mentiunea ca sunt doar o mica parte din multitudinea ecosistemului ecommerce, dar sunt esential de avut in vedere la start). Evident, suntem alaturi de tine cu multe alte resurse atat in cadrul programului Start Online by BT Mic, dar si la GPeC.